Sahillerdeki Kalabalığa Tepki Gösteren Ünlü Oyuncu Sedef Avcı, Yaptığı Paylaşımıyla Eleştirilerin Hedefi Oldu

Ünlü oyuncu Sedef Avcı, “Bu görüntüleri gördükçe Eylül’de yavrularımız nasıl okula gidecek diye düşünmeyen bir ebeveyn var mı acaba? Biraz müdahale mi etseniz acaba ülke büyüklerimiz. Malum sırf aşı olmamız yeterli değil.” diyerek kalabalık bir sahil fotoğrafı paylaşınca linç edildi. İnsanlar bu yazdıklarına tepki gösterdi.

Hem bayram hem de yaz tatilinin gelmesiyle insanlar sahillere akın etti, aylardır evde kalmanın acısını bir şekilde çıkarmaya çalışıyor.

Haklı olarak.

Öte yandan vakalar da yine tırmanışa geçmiş durumda. Aşı olmayanlar yüzünden vahim tabloları görmeye doğru ilerliyoruz.

İnsanlar da artık ne yapacağını şaşırmış durumda. Yine tepkiler başladı.

İşte bir tepki de ünlü oyuncu Sedef Avcı'dan geldi şöyle:

Loop'a girdik! 😞

Fakat Sedef Hanım'ın bu yazdıkları epeyce eleştirildi; insanlardan yorumlar gecikmedi.

İşte gelen yorumlar:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne diyorsunuz Sedef Avcı'nın bu söylediklerine?

Gelin biraz tartışalım!

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
24.07.2021

Ülke büyüklerin aşılıyım etiketi yapıştırdı ya daha ne yapsın. Yaşam alanı geniş para sıçan insanlar sahillerde hobi olarak göt göte takılıyor. İşlerine jeepleriyle gitmek yerine halka yakın olmak için metrobüs tercih ediyorlar. İşallah beachlerinize yük gemisi girer :P

25.07.2021

Kadın vatandaşa bir şey dememiş ki.devlet büyüklerimiz el atsın diyor.illa bundan sahile kota konulması anlamı çıkmaz ki.pahalı yerlere zorla uygun fiyat indirimine de gidilebilir ya da başka mekanlar açılabilir.gidenlere gitme dese haklısınız ama öyle dememiş kadın.şu tablo uygun bir tablo değil tabi.

25.07.2021

Yine Allahın fakirleri saqldıırya geçmiş. Ceplerine az para geçse dünyayı yakarlar o yüzden Allah vermiyor hahaha

26.07.2021

Kadının paylaşımında ki ikiliği - iki yüzlülüğü savunmamanın sadece fakirlerin anlayışı olabileceğini sanan sığırlarda yine müneccim kesilmiş. Kadının düşüncesini savunmak yada savunmamak sınıfınızı belirlemez anlayışınızı belirler. Fakir olmadığım halde kadına katılmıyorum gerçekten bu ülkede pandemiyle mücadele edildiğine kimseye ayrıcalık tanınmadığına inanmıyorum, gördük palavraları. Hem ülkede plütokrasi mi var ki birileri güzelce tatilini yaparken başkaları için negatif ayrıcalık istiyor. Bazılarının bir başkasının fikirlerini irdelemek yerine statülerini yalama huyları ne zaman bitecek. Ama şunda haklısın zeka fakiri olup çürüme yaşayan çok fazla bencil insan var, parayı bulmaları halinde gerisi teferruat. Allah vermiyor değil de o başka bir şey. Ama allahtan fakirler kaderciler ki şu hallerinde bile saldırmıyorlar yoksa insanlar kibrin adaletsizliğin iki yüzlülüğün bilincinde olsa kıyı şeritlerinde işgale edilmiş o beachleri götünüze sokarlar o ayrı konu.

TÜM YORUMLARI OKU (16)