Sahibinden.com Neden Açılmıyor? Erişim Sorunu Hakkında Resmi Açıklama Geldi

Sahibinden.com sitesi ile ilgili yaşanan erişim sorunu kısa sürede gündem oldu. Hem web hem mobil üzerinden siteye giremeyenler yaşanan aksaklığın neden olduğunu öğrenmek istiyor. Sorunun devam ettiği anlarda Sahibinden.com tarafından resmi açıklama geldi. Peki, Sahibinden.com neden açılmıyor, çöktü mü?

Detaylar içeriğimizde

Sahibinden.com uygulaması gece saatlerinden bu yana yaşanan erişim sorunu nedeniyle gündemin öne çıkanları arasında yer aldı.

Platforma girmek isteyen kullanıcılar her seferinde, 'Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı.' uyarısı ile karşı karşıya kaldı..

Özellikle ikinci el araba ve ev satışı üzerine kurulu, Türkiye'nin en popüler sitelerden biri olan Sahibinden.com cephesinde yaşananlar gündem oldu.

İlgi gören e-ticaret sitesine ulaşamayanlar ise konuyla ilgili araştırma yapmak için arama motorlarına yönelerek 'Sahibinden.com çöktü mü?, Sahibinden neden açılmıyor 20234?' gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Mobil ve web üzerinde erişim sorunu devam ederken kullanıcılar da resmi bir açıklama beklemeye başladı.

Sahibinden.com'un resmi Instagram hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamaya göre, siteye erişim sağlanamamasının nedeni olarak alan adı hizmeti sağlayan firma ile teknik bir sorun yaşanması gösterildi.

Yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı;

'Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır.

Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz.'

İlginizi Çekebilir

Elon Musk'ın 44 Milyar Dolara Alıp Neredeyse Batırdığı Twitter'ın Bugünkü Değeri Ağızları Açık Bıraktırdı
Steam Artık Bu Windows Sürümlerinde Çalışmayacak: Listede Hangi Sürümler Var?
NASA'nın Uzay Aracı, Mars'taki Gündoğumunu ve Günbatımını Anbean Kaydetti!

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
YORUMLAR
03.01.2024

onedio bütün siyasi yorumları silmiş , gizlemiş ve artık siyasi içeriklere yorum yaptırmıyor ? peki neden ? siyasetten bu kadar uzak durmak istiyorsanız , bu zamana kadar her 2 haberden birini siyasi içerik olarak ürettiniz ? 700 küsür beğeni almış bir yorumum vardı , türkiye' de mülteci istemiyorum diye ! korkmadan tekrar söylüyorum Türkiye'de mülteci istemiyorum biz kendimize yetmiyoruz !

Siteyi ve dahi seni korumaya çalışıyor olabilirler dostum. Yani sende takip etmişsindir ülkede fikir hürriyeti hapise neticeleniyor.

03.01.2024

Şu yorum özelliğini politik konularda niye kapatıyorsunuz? Siz de otosansüre başladığınıza göre gelecek daha da “parlak” görünüyor.

03.01.2024

bı sahibinden kadar olamadınız 😁

TÜM YORUMLARI OKU (11)