Şahan Gökbakar: 'Yöneticiler Donanımsız, Bilgisiz ve Beceriksiz Olunca Sonuç Bu...'

Depremin vurduğu bölgede şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Sel nedeniyle iki kentte toplam can kaybı 14'e çıktı. 5 yurttaş için arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Türkiye'nin afetlerde yetersiz kaldığına dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Depremin vurduğu bölgede dünden itibaren şiddetli yağış yaşanıyor. Yağış nedeniyle birçok kentte sel meydana geldi. Şanlıurfa'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 12'e yükseldi, Adıyaman'da ise 2 kişi yaşamını yitirdi. Her iki kentte toplam can kaybı 14'e çıktı.

Sel yaşanan Şanlıurfa ve Adıyaman'da yollarda çökme meydana geldi. Malatya'da deprem çadırlarını su bastı. Diyarbakır'da ise sel riskine karşı çok sayıda çadırın yeri değiştirildi.

Sele kapılan yurttaşların bulunmasına ilişkin çalışmalar devam ederken, oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Türkiye'nin afetlerde yetersiz kaldığına işaret eden Şahan Gökbakar, ''Liyakatsiz yöneticilerde olmayan bilgi ve beceri sebebiyle, afetlerde malesef yetersiz kalıyoruz. Kurumların personelleri, sahada görev yapan çalışanlar, gönüllüler ne kadar başarılı olursa olsun, başlarındaki yöneticiler donanımsız, bilgisiz ve beceriksiz olunca sonuç bu...'' dedi.

Şahan Gökbakar'dan Muharrem İnce'ye: 'Bırakıyorum Takibi'

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
15.03.2023

3 gun askerin kislada tutulmasi yuzunden on binlerce kisi kurtarilamadi Katili Rte dir

flrorida bukelamun gibisin 🤣

15.03.2023

Adam gurcu Karisi arap Yada yahudi OGLU arap gurcu karisimi bir melez Albayrak rant holding ailecek gurcudur BU aile den bu memlekete bir hayir bekleyen hiyarin ta kendisi dir

Kürdo vs fetullahçı liberal, fight.

15.03.2023

Gara da 16 askerin katili de Rte dir Hatirlayin size mujde verecekti

15.03.2023

içimde çok büyük bir yaradır ..

TÜM YORUMLARI OKU (22)