Şahan Gökbakar ve Sinan Oğan Televizyon Programındaki Konuşmasının Ardından Helalleşti!

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Sinan Oğan, Şahan Gökbakar ile ilgili yorumlarda bulundu. Elbette Şahan Gökbakar'dan Oğan'a cevap gecikmedi. Tabii Sinan Oğan da hemen Gökbakar'a cevap verdi. Şahan Gökbakar'ın Sinan Oğan'a, Sinan Oğan'ın da Şahan Gökbakar'a cevabı ve aralarında geçen samimi diyalog👇

14 Mayıs seçimleri ikinci tura kaldı ve haliyle tüm gözler, aldığı oy oranıyla seçimi ikinci tura bırakan Sinan Oğan'a çevrildi. Şimdi herkes Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceğini merak ediyor...

Bugün Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Sinan Oğan, destek için şartlarını açıkladığı programda Şahan Gökbakar ile ilgili yorumlar da yaptı.

Deprem ve seçim süreci boyunca paylaşımlarıyla, sert çıkışları ve eleştirileriyle gündem olan Şahan Gökbakar'dan Sinan Oğan'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara cevap gecikmedi tabii.

Gökbakar, "Sn. Sinan Oğan benim adımı vererek kendisini linç ettiğimi söylemiş" sözleriyle başladığı paylaşımına,

'Gerçi Şaban Gökbakar demiş🤣 Ama canı sağ olsun. Şaban da güzel. Beni kastettiğini düşünüyorum. Bir tweetimde neden aday olduklarını anlamıyorum minvalinde yazmıştım. Bu ilk tur sonucunu görünce çok net anladım. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmasın. Tebrik ediyorum👏' devam etti.

Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bunun üzerine Gökbakar'ın tweetini gören ve sosyal medyayı aktif kullanan Sinan Oğan da Şahan Gökbakar'dan özür diledi ve şöyle cevap verdi:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon'a Katılacak!
İddia! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Tuncay Özkan'a "İstifa Et"
Seçim Sonuçlarında Bir Terslik Olduğunu Düşünen Sosyal Medya Kullanıcılarının 'Tutanak' Paylaşımları

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR

Adamın oy oranı %5 ama %70lik etkisi var. 2.turda kesinlikle Hüdapar yüzünden akpye küskün millet ve üstün bir çaba ile seçimi millet ittifakı kazanacak.

16.05.2023

hiç zannetmiyorum

16.05.2023

Başkanım Şaban diyorsa Şaban'dır, araştırmanızı öneririm sayın Gökbahar

16.05.2023

aksjsjdj 😂

17.05.2023

şabanmısın? şahanmısın? her neysen siyasetin bu kadar içinde olmak istiyorsun oturduğun yerden herkese sallamak çok kolay aday ol istediğin partiden boyunun ölçüsünü al madem

Pasif Kullanıcı
17.05.2023

yav öyle yorum olur mu? ben hayatımda bu kadar anlamsız bir yorum görmedim, hepimiz her gün en az şahan kadar siyasetin içindeyiz hepimiz siyasete mi girelim sınır 600 bir kere mk..

TÜM YORUMLARI OKU (16)