Şahan Gökbakar'ın TOGG Otomobilleri Hakkındaki Paylaşımı Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Şahan Gökbakar'ı biliyorsunuz... Kendisi toplum meselelerine son derece duyarlı bir sanatçı. Geçtiğimiz gün, Türkiye'nin ilk yerli otomobili olan TOGG'un banttan inmesinin ardından Şahan Gökbakar da bu konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. 

Şahan Gökbakar'ın TOGG otomobilleri hakkında yaptığı paylaşım sosyal medyada tartışma yarattı. Hadi gelin, detaylara hep birlikte bakalım...

Geçtiğimiz gün, Türkiye'nin ilk yerli otomobili olan TOGG, banttan indi biliyorsunuz ki.

Detayları burada anlatmıştık hatta.

İlk Togg Banttan İndi! Erdoğan: "60 Yıllık Hayalin Gerçeğe Dönüşüne Tanıklık Ediyoruz"

Toplum meselelerine son derece duyarlı bir sanatçı olan komedyen Şahan Gökbahar da TOGG otomobilleri hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Buyrun yorumlara!

İlginizi çekebilir:

Bir ABD Firmasının Türk Çalışanına Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Yaptığı Akşam Yemeği Jesti

👇

Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli ile Üniversiteden Arkadaş Olan Erman Toroğlu'nun Güldüren Anısı

👇

Ticaret Yaparak Dolar Kazanma Vaadi Sunan Bir Şirketin, 2 Milyon Doları Aşkın Bir Vurgun Yaptığı İddia Edildi

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR

Araba denir, yapamazlar derler. Araba üretilir, çalışmaz derler. Araba çalışır, yerli değil derler, parası yüksek derler. Derler yani derler. Birileri her zaman bir şey derler.

31.10.2022

Hay ağzınla bin yaşa kardeşim ya.Vallahi eleştirmekle, vatan düşmanlığı yapmak arasındaki ayrımı yapamıyor insanımız.TOGG arabasının çıkışına bir bismillah bile demeden hemen karalamaya ve çamur atmaya başlıyorlar.Önce bir tebrik et de sonra yerli yerinde bir eleştiri yap.Evet,dar gelirlilerin binemeyecek olma olasılığı yüksek ve bu çok vahim bir durum.Ama gidip de sırf bu sebeple "AMAÇ OY TOPLAMAK" da demezsin ya.Şu ülkeye kazandırılan her türlü teknolojik cihaza ve mühendislere bir saygı duyun.Oturdukları yerden sadece çamur atıp mühendislerimizin de şevkini kırıyorlar.Öğretilmiş çaresizlik işte tam da bu.Yapılan her işte bir çapanoğlu arayıp kendince bulduğunu zannedip daha sonra da çamuru sıvamak."Yapabiliriz" diyenlere de "yapamayız" demek.Bu kafa yapılarındaki kişilere şu araba fazla bile.

30.10.2022

Bir şey üretilirken yerli dendiğinde vidasına kadar yerli üretim olması gerektiğini sanan; çağdan, teknolojiden ve üretimden anlamayanlar en azından yorum yapmasın

03.11.2022

Gözünü seveyim bana okuma, araştırma tavsiyesi verene kadar kendiniz gidip okuyun önce.Hiçbir fikir sahibi olmadan sadece zikir sahibi oluyorsunuz.Gidin yaptığımız tüm ürünlerin millilik oranı yüzde kaçmış bir araştırın." YA BİR GİT YA NE 60-70" bu kullanmış olduğunuz söz öbeğinin, bir argüman oluşturur tarafı yok.Ben size direkt kaynak olarak devletin savunma bakanlıklarının, aselsan ve roketsan gibi şirketlerimizin sitelerinde ürünler hakkında yüzlerce teknik bilgi mevcuttur.Gidin okuyun boş yorum yapmayın.

30.10.2022

Bende gurur duydum. Bu araçların hybrid ve plug-in hybrid versiyonlarıda umarımki gelir.

TÜM YORUMLARI OKU (58)