Şahan Gökbakar'ın Seçim Açıklaması Gündem Oldu: "Biz Neden Hala Bu İsimleri Milletvekili Seçiyoruz?"

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden bu yana ismini en sık duyduğumuz ünlülerden biri olan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde Kızılay Başkanı Kerem Kınık ile sosyal medya üzerinden tartışmaları ile gündemdeydi. Bu kez Gökbakar'ın merceğinde 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı. Bakın, seçimler ile ilgili yaptığı açıklamada neler dedi...

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tartışmaların merkezindeki isim haline gelen Kızılay Başkanı Kerem Kınık, komedyen Şahan Gökbakar ile Twitter üzerinden tartışmalarını uzun süre takip ettik.

Deprem bölgesine çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a en çok tepki gösteren isimlerden bir tanesi Şahan Gökbakar olmuştu.

Gökbakar'ın Kerem Kınık ile ilgili yaptığı paylaşımlara her gün bir yenisi eklendi. Son paylaşımında yine Kınık'ı hedef alan Gökbakar'ın isyanını daha önce şöyle aktarmıştık:

👇🏻

Kızılay Skandallarının Ardından Kerem Kınık'a Saydırmalarıyla Anılan Şahan Gökbakar, İsyanına Yenisini Ekledi

Ancak bu kez konu daha başkaydı... Ünlü komedyen bu kez önümüzdeki 14 Mayıs seçimleri ile ilgili attığı tweet ile gündeme geldi.

Gökbakar, oy vermeden önce partilerin listesine baktığını ve gördüğü isimler karşısında şaşkınlığa uğradığını yazdı.

"Biz neden hala bu isimleri milletvekili seçiyoruz?"

Gökbakar, tweetinde ülkede değişimin şart olduğunu ve bunun için uzun bir yol olduğunu dile getirdi.

İşte tweet:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Gökbakar'a hak verenler "Değişimi biz göremeyiz" dedi.

twitter.com

"Öyle isimler var ki..."

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

twitter.com

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Şahan Gökbakar ile Kızılay Başkanı Kerem Kınık Twitter Üzerinden Tartıştı
Şahan Gökbakar'dan RTÜK'e Tepki: ''Bu Çok Açık Şekilde Çocuk İstismarıdır!''
Deprem Bölgesine Çadır Satan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan Şahan Gökbakar'a Çirkin Yanıt!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
13.04.2023

Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’dan farkı yok gerçekten. Koltuğu kazanma uğruna her yol mübah anlayışıyla hareket ediyor. Önce kendisi oturmak istedi tamam dedik ardından gelen milletvekili listeleri rezalet tam anlamıyla kepazelik ben oy vermeyeceğim çünkü değişim görmüyorum.

13.04.2023

bir oy Tip'e bir oy Bay Kemal'e :) (tabii nereden oy kullanacağınız önemli çoğunluğu sağlamak adına)

Bas bas bağırdık akpli ilan edildiğimizle kaldık. chpnin karşısına geçen herkese cephe alıp nefret kusmadınız mı? Gelinen bu durumu en çok siz desteklemediniz mi? Biz de chp ve iyi parti seçimi kazanmak için yeter de artar, devanın geleceğin masada ne işi var, hdp ile niye görüşülüyor, neden mansur yavaş, imamoğlu gibi isimler varken kk çıktı aday oldu demedik mi? Gidin şimdi "tıpış tıpış" demokrat dedenize oy verin eski akpyi geri getirsin, fetö tekrar soru çalsın, pkk tekrar yurtiçinde eylemlere başlasın. chp dersim çetesi tarafından ele geçirildi, atatürkle bağı kalmadı adam tunceliye dersim diyor, ibb başkan yardımcısı atatürk düşmanı, kendi baş danışmanı bölücü, o kadar ortada ki inkar bile edemiyorsunuz hala inceye laf atmalar, ümit özdağa sataşmalar, 3. tarafları akpli ilan etmeler. Valla aysun kayacı gibi barbaros şansala da hak veriyorum artık ha.

13.04.2023

bir komedyenin seçimle ilgili bir yorumu neden bu başlıkla haber değeri oluyor. çok ve itici konuşmaya başladı. önce hükümet bir değişsin de sonra bakılır. bu kafalar, 1 ay sonra ekonomi hala düzelmedi diye de konuşur. bir sakin. onedio, şu adamı haber yapmaktan vazgeç.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ