Şahan Gökbakar, Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan Açıklamasına Çok Sert Tepki Gösterdi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, gündeme dair yaptığı paylaşımlarla çok konuşuluyor. Gökbakar son olarak Devlet Bahçeli'nin, Abdullah Öcalan'ın tecridinin kaldırılması açıklamasına çok sert tepki gösterdi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada yayınladığı skeçler kadar Türkiye gündemi ile ilgili yaptığı yorumlarla da konuşuluyor.

Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye gelen sığınmacılar için yaptğı bu yorum çok konuşulmuştu 👇

Türkiye'yi ayağa kaldıran Yenidoğan Çetesi ile ilgili oldukça sert ifadeler kullanmıştı

👇

Gökbakar son olarak Devlet Bahçeli'nin, Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı tecrit kaldırma açıklamasını şu sözlerle eleştirdi

👇

Popüler İçerikler

Acun Ilıcalı'dan Ses Getirecek Proje: Fenerbahçe, Rihanna ve ASAP Rocky ile İş Birliği Yapmaya Hazırlanıyor!
Bahçeli Sonrası Özgür Özel'den Çözüm Süreci Açıklaması: "El Yükseltiyorum, Kürtlere Devlet Teklif Ediyorum"
Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
YORUMLAR
23.10.2024

twiti okuduğum da aklıma Yeni Türkü telli telli şarkısı geldi

23.10.2024

devamli sinir stres şaşkınlık umutsuzluk mutsuzluk kaygı, niyetleri bütün halkı hasta edip öldürmek herhalde..niye kilictaroglu aksener ve diğerleri 6 lı masa şimdi çıkıp konuşmuyor..cumhurun bu söyledikleri yalanları iftiraları yüzlerine vurmuyor hesap sormuyor.. bu sessizlik sinsilik susmak nedir..yoksa bize bir tiyatromu oynadılar..bu milletin emeklerine ümitlerine yazık.. saatlerce ayakta mitinglerde bekledi destekledi yoruldu yazıklar olsun..şimdi bütün muhalefet birsey yokmuş olmamış gibi davranıyor.. özgürede tik olmaya başladı herkes.. oylar haram olsun.. abuk subuk konuşuyor.. eskiden beğeniyorduk ne oldu böyle aşırı değişti..onada bir dur diyen çeki düzen veren uyaran yok koca chp de..yazıklar olsun..artık düzelmez bu ülke kimsede zaten düzeltip kurtarmak istemiyor gerçekten.. hep boş laflar yalanlar oylamalar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ