Onedio Logo

Şahan Gökbakar'dan RTÜK'e Tepki: ''Bu Çok Açık Şekilde Çocuk İstismarıdır!''

Kapak Görseli

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'na ağlayarak soru soran 8 yaşındaki çocuğun görüntüsünün ekrana verilmesine ilişkin tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından o görüntülere tepki gösterdi. Gökbakar paylaşımda, 'Bu çok açık şekilde çocuk istismarıdır. Bu çocuğa bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. RTÜK buna nasıl müsaade ediyor?' diye sordu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında soru sormak için mikrofonu alan 8 yaşındaki bir çocuk, "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor orucu kabul olur mu?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocuğun o görüntüleri sosyal medyada büyü k tepki çekti. Görüntüye kayıtsız kalmayan oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında soru sormak için mikrofonu alan 8 yaşındaki bir çocuk, "Benim babam beni ve annemi bırakıp gitti ben buna çok üzülüyorum. Şu an oruç tutuyor orucu kabul olur mu?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocuğun o görüntüleri  sosyal medyada büyü k tepki çekti. Görüntüye kayıtsız kalmayan oyuncu Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Görseli

RTÜK'ü göreve davet eden Şahan Gökbakar, "Nihat Hatipoğlu'na çıkartılan minik bir kız çocuğu gördüm. 'Babam annemi ve beni bırakıp gitti, oruç tutuyor kabul olur mu?' diyerek ağlıyordu. Bu çok açık şekilde çocuk istismarıdır. Bu çocuğa bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. RTÜK buna nasıl müsaade ediyor? Çocukları koruyun!" ifadelerini kullandı.

RTÜK'ü göreve davet eden Şahan Gökbakar, "Nihat Hatipoğlu'na çıkartılan minik bir kız çocuğu gördüm. 'Babam annemi ve beni bırakıp gitti, oruç tutuyor kabul olur mu?' diyerek ağlıyordu. Bu çok açık şekilde çocuk istismarıdır. Bu çocuğa bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. RTÜK buna nasıl müsaade ediyor? Çocukları koruyun!" ifadelerini kullandı. Görseli

Popüler İçerikler

Tüm Dünyanın Cevabını Merak Ettiği O Soru: İsrail İran'a Neden Saldırdı? İsrail İran'a Neden Savaş Başlattı?
Tüm Dünyanın Cevabını Merak Ettiği O Soru: İsrail İran'a Neden Saldırdı? İsrail İran'a Neden Savaş Başlattı?
Tarihçi Murat Bardakçı: “Atatürk’ün ‘Benim Bir Dinim Yok’ Diye Bir Sözü Var”
Tarihçi Murat Bardakçı: “Atatürk’ün ‘Benim Bir Dinim Yok’ Diye Bir Sözü Var”
Cezaevinde Tutuklu Bulunan Ekrem İmamoğlu’ndan Yeni Mesaj: “Bu Bir İşkence Duyurusudur”
Cezaevinde Tutuklu Bulunan Ekrem İmamoğlu’ndan Yeni Mesaj: “Bu Bir İşkence Duyurusudur”
YORUMLAR
04.04.2023

halk tv de yaşansaydı bu olay rütttük görevini yapardı ama şimdi görevden affını istedi

Pasif Kullanıcı
04.04.2023

Rütük işine gelirse rütük

04.04.2023

Anne müsade ediyorsa rtük yada nihat napsın? Annede suç çocugu psikologa götürücegine din programına sohbete getirirse sonuç bu olur. Şahan saçmalama rtüke başka yerden tak

TÜM YORUMLARI OKU (16)