Şahan Gökbakar’dan Millet İttifakı’na Sitem: “Çıktılar Ama Bir Şey Söylemediler”

Kesin olmayan seçim sonuçlarının ardından önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması yaptı, sonrasında da Millet İttifakı yöneticileri kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Millet İttifakı yöneticilerinin açıklamalarına komedyen Şahan Gökbakar’dan tepki geldi.

Gökbakar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kimse çıkıp birşey söylemiyor diye yazmıştım.... Çıktılar ama bir şey söylemediler…” dedi.

“Katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması memnuniyet vericidir. Erdoğan beklediği sonucu alamamıştır. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa tamam. Bu seçimi ikinci turda kazanacağız. Önümüzdeki 15 gün boyunca milletimizle beraber her türlü mücadeleyi vereceğiz. Biz önümüzdeki 15 gün boyunca Türkiye için milletimizle beraberiz. Hakkı, hukuku, adaletin geri getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz.”

onedio.com

Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları...

Recep Tayyip Erdoğan Balkon Konuşması Yapıyor
Recep Tayyip Erdoğan Balkon Konuşması Yapıyor

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Et İşleme Tesisinde Büyükbaş Hayvana İşkence: 5 Kişi Gözaltına Alındı
YORUMLAR
15.05.2023

Çok haklı. Erdoğan çıkıp dakikalarca güçlü güçlü konuştu fakat Millet İttifakına baktığımız zaman ancak 3-4 cümle söylenildi onu da kağıttan bakarak...

15.05.2023

Hayır... Erdoğan balkona çıktı doğmamış çocuğa don biçti. Zaten daha seçim sonuçlanmadan çıkıp kazandık diyorsa o seçimin asla adil hakkaniyetli olduğuna güvenmem. Senin benim oyuma gram değer verilmediğini gösterdiler.

15.05.2023

dayatilmis aday keMAL ikinci turda farkı yiyince konuşur belki 🤣

NE KONUŞACAK KEMAL DEDEM RECEP İVEDİK ZATEN KAYBETMİŞ NE KONUŞMASINI BEKLİYORSUN BU KONUŞMASI BİLE FAZLA ADAM KAZANDI DESE YETERDİ 😂

15.05.2023

Yedin mi otunu? Diğer koyunlardan ne kaldıysa sana artık idare etmek zorundasın 🤣🤣🤣

TÜM YORUMLARI OKU (44)