Şahan Gökbakar'dan Kerem Kınık'ın Açıklamalarına 'Recep İvedik'li Cevap: 'Senin Gibilere Genelde Böyle Yapar'

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın 'Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı o gelir bizimle birlikte hizmet eder, çorba yemek dağıtırdı.' sözlerine Recep İvedik'ten bir sahneyle cevap verdi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası ellerinde bulunan çadırları depremzedelere götürmek yerine AHBAP ve Türk Eczacılar Birliği'ne sattığı öğrenilen Kızılay Başkanı Kerem Kınık, bir süredir oyuncu Şahan Gökbakar'ın hedefinde.

Geçtiğimiz günlerde Gökbakar'ı deprem bölgesine davet eden Kınık, 'Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı o gelir bizimle birlikte hizmet eder, çorba yemek dağıtırdı.' ifadelerini kullanmıştı.

Deprem Bölgesine Çadır Satan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'tan Şahan Gökbakar'a Çirkin Yanıt!

Gökbakar ise, 'Kerem bey, afet bölgesine hizmet etmek,sahada olmak benim işim değil, senin işin. Ben maddi ve ayni yardım yapıyorum, çocuk okutuyorum. Recep Ivedik'e gelince! Eğer gerçekte olsa ve senin afette çadır sattığını duysaydı varya offf!!🫢 anladın sen onu...🤣🤣 Onurlu ol, Istifa et!' cevabını vermişti.

Gökbakar, yeni yapmış olduğu paylaşımda, 'Recep İvedik gerçek hayatta yaşasaydı demiştin ya, biz seni onun yanına yolladık Kerem🤣. Senin gibilere genelde böyle yapar!🤣🤣 Şimdi yapman gerekeni yap bakalım! Özür dile ve istifa et...' diyerek Recep İvedik'ten bir sahne paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
21.03.2023

3 gun sarayda oturup askeri kislada tutan Insanlarin canli canli olmesini izleyen katil Kim? Askeri kislada tutun emrini dinle yen korkak g kurmay baskani Kim?

21.03.2023

Şahan çalışı dolaş

22.03.2023

onedio ya bak sen 1 sene önceye kadar Recep İvedik denilince herkes öğğğkkk diyordu 😅şimdi recepizm ci oldu herkes 😅 ulan onedio 😅

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ