Şahan Gökbakar'dan Göçmen Tepkisi: 'Hazmedemiyorum'

Son günlerde sosyal medyada tartışma yaratan göçmenlerle ilgili ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan da bir tepki geldi. 

Kadınların videolarını gizlice çekerek sosyal medyada paylaşan yabancı uyruklu kişiler son günlerin en çok tartışmalı konusu. 

Özellikle Pakistan ve Afgan uyruklu pek çok kişinin benzer videolar çekerek TikTok'ta paylaşması kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

Son birkaç günde sosyal medyaya yansıyan ve tepki çeken olaylar 👇

Gizlice Videoya Çektiği Kadının Memelerine Zoom Yapan Sığınmacı O Görüntüleri TikTok'ta Paylaştı
Kadınları Gizlice Görüntüleyip Sosyal Medyada Paylaşan Pakistanlı Gündemde

Bugün gündeme gelen bir başka olay 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Hazmedemiyorum"

Gündemdeki konuya ilişkin Twitter'dan bir paylaşım yapan Şahan Gökbakar, kontrolsüz göçün yaratacağı sorunlara dikkat çekerek 'Neden kanımızı dökerek aldığımız bu toprakları, bu kadar rahat paylaşıma açtık?' diye sordu.

'Bu Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı mültecilerin kontrolsüzce ülkemize kabul edilmeleri ve 10-15 sene sonra toplumumuzun ve ülkemizin dönüşeceği hali düşündükçe göğsüme bir ağırlık çöküyor. Neden kanımızı dökerek aldığımız bu toprakları, bu kadar rahat paylaşıma açtık? Hazmedemiyorum'

👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
14.04.2022

Mezhebi, içinde at koşturacak kadar geniş olan Arap sempatizanları var. Onlar hazmediyor. "Vatan millet Sakarya!" nidalarıyla millete hain deyip sindirmeye çalışırken, ülkenin demografik yapısını değiştirecek kadar hainlikte ileri gitti vatansız sürüsü.

15.04.2022

Atatürk düşmanı meczupların millete hain, terörist ve türevlerini yakıştırmak için Atatürk'ü kullanmasına örnek bir yorum. Atatürk karşıtlığını dergâh safsataları ile oluşturdukları Kemalizm imajı ile perdelemekten tutun da kendisi gibi AKP'lilerin asılmasını istemeye kadar ne varsa yazmış. Atam demeyi de atlamamış bu arada. Bölüm geçeceğini zannediyor arkadaş.

14.04.2022

Ya bir kaşık suda hepsini boğmak istiyorum. Kadınlar olarak dışarı da çıkmaya korkuyoruz artık. Zaten zordu şimdi bir de bunlar çıktı!! Bunları ülkeye dolduranin Allah toptan Belasını Versin!!!!!

15.04.2022

En çok da kadınlar destekliyor AKP ye oy verenlerin çoğunluğu kadın

14.04.2022

Adam haklı beyler dağılın

TÜM YORUMLARI OKU (35)