Sağlıkta Şiddet Bitmiyor: Bıçaklı Saldırganı Kapıya Dayanarak Engellediler

Sağlıkta şiddet bitmek bilmiyor. Batman'da kapıya yaslanarak saldırganın içeriye girmesini engelleyen özel güvenlik çalışanları olası bir faciayı önledi. Sağlık çalışanlarının korku dolu anları kameralara da yansıdı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları gündelik hayatın bir parçası olmuş durumda. Son olarak Konya'da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın öldürülmesi infial yarattı.

Doktorlar greve giderken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise can güvenliklerinden endişe eden hekimleri yatıştıracak bazı açıklamalarda bulundu.

Yeni önlemler için 👇

Hastanelere Yeni Güvenlik Önlemi: 24 Hastanede Başladı, Türkiye Geneline Yayılacak

Sağlık çalışanları yine hastanede mahsur kaldı 📹

Sağlık Çalışanları Hak ve Mücadele Derneği (SAHADER) Twitter'da yeni bir görüntü paylaştı. Derneğin aktardığına göre görüntüler Batman'ın Beşiri ilçesinde kaydedildi.

Derneğin paylaşımında Sağlık Bakanı Koca'ya da seslenilerek 'Ülkenin her yanından her gün şiddet görüntüleri geliyor! Can güvenliğimiz yok. Korkuyoruz, bizleri bu şehir eşkiyalarından kim koruyacak? @drfahrettinkoca? Hiç utanmanız yok mu?' diye soruldu.

👇

twitter.com

Bir Twitter kullanıcısı da Beşiri Devlet Hastanesi'ndeki saldırganın kendisini ve arkadaşlarını darp edip bıçakla tehdit ettiğini söyledi. 👇

twitter.com

📹

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
14.07.2022

Aç kapıyı ver namlunun ağzına mermiyi bu or*spu çocuklarını delik deşik et bırak bağırsakları aksın koridorun ortasına. S*ktiğimin maymunları okumuş adam bulamıyoruz bide bu or*spu çocuğu bıçaklı p*çler türedi. Geleceğinizi evveliyatınızı s*ksinler sizin

14.07.2022

Caydırıcı ceza olmadığı sürece hergün bu saçmalıkları görmeye devam edeceğiz

14.07.2022

Her hastahane de muhakkak acilde 1-2 polis beklerken bu olaylar nasıl oluyor aklım almıyor

TÜM YORUMLARI OKU (8)