Sağlık Çalışanlarına Destek İçin Bu Akşam 21:00'da Alkış Eylemi Yapılacak 👏

Koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek vermek için bu akşam alkış eylemi yapılması planlanıyor. Sosyal medyada balkon ve pencerelerden sağlık çalışanlarına alkışlarla moral verilmesi için çağrılar yapılıyor.

Alkışlı destek daha önce Avrupa'da sağlık çalışanları, itfaiyeciler ve süpermarket çalışanları için gerçekleştirilmişti. 🎥

Sağlık Bakanı, iş yükü artan ve risk altında çalışan sağlıkçılara teşekkür ederek onlar için alkış istemişti. 👇

📌 Sosyal medyadan destek eylemi için yapılan çağrılar şöyle

Popüler İçerikler

TUSAŞ'a Terör Saldırısı Sonrası Instagram, YouTube, Twitter, Telegram ve TikTok'a Erişim Kısıtlandı
Gazeteler Devlet Bahçeli’nin Öcalan Çıkışını Nasıl Gördü?
Ankara'daki Terör Saldırısında 'Z' Harfi Detayı: Rusya'da Kullanılan Bir Sembol!
YORUMLAR
19.03.2020

Bir sağlık çalışanı olarak arkadaşlarımla gurur duyuyorum.

Alkışa gerek yok, görevimizi yapıyoruz. Sonrasında bütün bunlar geçince sağ kalanlarımıza küfredip dövmesinler yeter.

19.03.2020

kesinlikle

19.03.2020

Hemşireler işini yapar 1dk alkış, blmem kimin arap dostu ölür bayrakları yarıya çek, filanca ülkenin temsilcisi suikaste uğrar 1dk saygı duruşu yapılır.. Pardon ama, hakimler savcılar ergenekon balyoz fetö gbi senelerce millete hizmet edip ter döktükleri davalar için bi tşekkür almadı, polis ve askerlerimiz için görevini yapıyor diye alkışlamayı bırakın, onlarca mehmetçik şehit edilmesine rağmen ne 1dk saygı duruşu yapldı ne de bayraklar yarıya indirildi. Aksine virüs mirüs dediler unutturdular.. Sağlık personeline gelince,, senelerdir yattıklarına saysınlar. Mesai saatlernde hastayı kapıda bekletip içtikleri kahvelere saysınlar. Ne yapacağını blmiyor diye yaşlılara bağırıp tersledklerine saysınlar. Yoğun bakımda müzik açıp oynadıklarına saysınlar. Amelyatlarda baygın hastaların orasınla burasınla dalga geçip eğlendklerine saysınlar. Kusura bakmayın gerçekler bunlar. İşini yapıyor, parasını alıyor. Bu yüzden orada.

19.03.2020

böyle güzel bir davranışa bu kadar kötü yorum yapmak nedir.bütün pis duygularını ağzından salya akıta akıta dökmüşsün mübarek.

TÜM YORUMLARI OKU (30)