Sağlık Çalışanları Sosyal Medyada Fahrettin Koca'nın İstifasını İstiyor

Türkiye'deki koronavirüs verilerini doğru ve şeffaf bir şekilde açıklamadığı gerekçesiyle sık sık eleştirilen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu kez de sağlıkçıların istifa çağrıları nedeniyle sosyal medyanın gündeminde. 

Salgın döneminde mağdur edildiklerini ve haklarını alamadıklarını söyleyen çok sayıda sağlık çalışanı Twitter'da #FahrettinKocaİstifa etiketi ile paylaşımlar yapıyor.

Pandemi döneminde en ön saflarda mücadele veren sağlıkçılar, haklarının verilmediğini ve mağdur edildiklerini söyleyerek Sağlık Bakanı Koca'yı istifa etmeye çağırdı.

Çalışanlar öncelikli olarak Kovid-19'un meslek hastalığı sayılmasını ve pandemi nedeniyle yapılan ek ödemelerin adaletli şekilde dağıtılmasını talep ediyor.

20 binden fazla paylaşımın yapıldığı etiketteki bazı tweet'ler şöyle 👇

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut da sağlıkçılara destek verdi ve "Kahraman sağlık emekçilerimiz niye #fahrettinkocaistifa diye haykırıyor biliyor musunuz Sayın Fahrettin Koca? Çünkü ağır çalışma koşulları iyileştirilmedi, iş yükleri azaltılmadı, sağlıkta atama yapılmadı, özlük hakları verilmedi" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Sağlık Bakan Yardımcısı Görevden Alındı, Yerine Medipol Üniversitesi Rektörü Atandı
Fatih Altaylı: 'Toplayabildiğim Verilere Göre Sadece İstanbul'da Günde 20 Bin Korona Taşıyan Hasta Tespit Ediyorlar'
Öldürülen İTÜ'lü Mühendis Halit Ayar'ın Adı Tünel Tramvay Durağında Yaşayacak

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
19.11.2020

arkadaşlar hepsi biatçı bu adam gitse yerine gelen kaldığı yerden devam edecek albayrak gitti yerine gelen devam etti bir şey değişmeyecek yani ha gerçekten doktorsa o yemini ettiyse şimdiye kadar her şeyi açıklayıp istifa etmesi gerekiyordu zaten ama o kadar özel hastanesi olan bir insan kendi topuğuna sıkar mı

19.11.2020

Kesinlikle istifa etmeli. Yerine gelecek bir başka badem bıyıklı saraydan kumandalı daha iyi işler yapacaktır. Hala ülkeyi bakanların idare ettiğini zannediyor millet :)

19.11.2020

Fahrettin Koca gitse de daha iyiye gideceğini sanmıyorum. Ana sorunu görmeyip parçalara takılıyoruz

TÜM YORUMLARI OKU (56)