Sağlık Bakanlığı Atama Kura Sonuçları: Sağlık Bakanlığı Personel Kurası Başladı Mı?

Sağlık Bakanlığı, 2021 Yılı 2.Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası bugün saat 10.00 itibariyle başladı. Bakanlık, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı gibi alanlarda atama yapacağını duyurmuş ve başvurular 8-14 Eylül tarihleri arasında alınmıştı. Sağlık Bakanlığı’nda atama için kura günü geldi. Koronavirüs sebebiyle Sağlık Bakanlığı kura çekimine vatandaşlar alınmayacak. İşte Sağlık Bakanlığı personel alım kurası için son bilgiler…

Sağlık Bakanlığı’nın alacağı personel aramaları internetin gündeminde. Bugün gerçekleştirilecek personel alım kurası sonrasında adaylar belirlenecek ve sonra alım süreci başlayacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sağlık Bakanlığı atama takvimine göre kura çekimi 30 Eylül Perşembe 2021 tarihinde yapılacak. Sağlık Bakanlığı atama kurası saat 10.00 itibariyle başladı. Adaylar, aşağıdaki link üzerinden kura çekimini canlı izleyebilecek.

Sağlık Bakanlığı Personel Kura Çekimi – İzle

Sağlık Bakanlığı Kura Çekim Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Kura sonuçlarının bugün https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresinden yayınlanması bekleniyor.

Atamaya esas evraklar, 15 Ekim Cuma saat 18.00'e kadar alınacak.

ATAMA KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası