'Sağdan Sola Donat' Sözleriyle Gündem Olan Pelin Hürman Yayındaki Cin Çıkarma Seansının Arka Planını Anlattı!

Beyaz TV'nin YouTube kanalında “cin çıkarma seansı” yaptığı görüntülerle sosyal medyada viral olan kendini Metafizik Uzmanı olarak tanıtan Pelin Hürman, Yer6 Film YouTube kanalında cin çıkarma seansının gerçekleştiği yayının detaylarını anlattı ve bazı yeni açıklamalar yaptı.

Beyaz TV'nin YouTube kanalında Sercan Kahveci’nin sunduğu “Her Açıdan” isimli programda kendini 'Metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman'ın cin çıkarma seansı yapması günlerce konuşulmuştu.

Hürman'ın cin çıkarması ve "Donat donat" ifadeleri hem eleştirilerin hedefi olmuştu hem de dalga konusu olmuştu.

Tüm bu yaşananların ardından da Pelin Hürman yayınladığı YouTube videosunda gelen eleştirilere cevap vermişti. "İlmim doğuştan gelmekte" diyen Hürman, Bu eleştirileri yapanların çoğu da Allahsız kitapsız... Bir cemaate de üye değilim. Emeğimle bu kadar zamandır gelemediğim yerlere 2 saatte geldim." ifadelerini kullanmıştı.

Pelin Hürman'ın açıklamasının tamamını buradan okuyabilirsiniz;

Canlı Yayındaki Cin Çıkarma Seansıyla Gündem Olan Pelin Hürman Gelen Eleştirilere Yanıt Verdi

Sosyal medyada viral olan Pelin Hürman, şimdi de Yer6 Film YouTube kanalında bazı açıklamalar yaptı ve cin çıkarma seansının gerçekleştiği yayının detaylarını anlattı.

Hürman, "Program öncesi beni gören çaycı kadın 'gözlerin kıpkırmızı' dedi. Benim ilmim doğuştan geliyor. İçinde bazı sıkıntılar yaşayan insanlar benim gözlerimi kırmızı ve siyah görüyor ya da çirkin surat görerek bayılıyor. Programda da böyle bir şey yapılması istendi. Ben de yaptım." dedi.

'Hem kanal hem de kanal dışında bu sıkıntıları yaşayan insanlar beni arayarak o konuşma esnasında kustuklarını ve içini sıkıntı girdiğini söyledi. O asla bir cin çıkarma seansı değildi. Ben de kendimi tiye alıyorum, güzel taklitlerim yapıldı. 8 yıldır bu sektördeyim ama 2 saatlik yayınla gündem oldum. Ben farkındalık yaratmak için bir ritüel yaptım. Bedenden cin çıkartıyorum benim işim bu. Ama cin çıkarma seanslarında cinleri konuşturmaya karşıyım' ifadelerini kullandı.

Eski fotoğraflarının sızdırılmasıyla ilgili de "Fotoğraflarımın sızdırılmasını hiç etik bulmadım. Gereken mercilere de davamı açacağım. Ben 1,5 sene önce Allah rızası için kapandım. Allah için kapanılır, para, şan, şöhret için değil. Ben hacı ya da hoca değilim. İlahiyat Fakültesi mezunu da değilim. Hafız da değilim..."

'Başörtülü olmadan da bu işimi yapabilirim. Programda kapanıp dışarıda açılan biri değilim. Benim işim hacılık ya da hocalık değil' açıklaması yaptı.

Mesleği bırakmayacağını söyleyen Hürman, "Bana 'Şarlatan' diyen ünlüler karşıma çıksın konuşalım. Bir ortam namazsız biri varsa hemen anlarım. Yaptığım her işlemden ücret alarak fatura kesiyorum. Yakaza Kavmi beni gördüğü zaman o kişinin bedenindeyse çıkıyor. "

'Ben bana gelen kişiyle göz göze gelmeden işlem yapmaya başlıyorum. 1-1,5 dakikada göndermek zorundayım ve yapıyorum da.' dedi.

Pelin Hürman'ın videosunu buradan izleyebilirsiniz;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

'Cin Çıkartma Seansı' Yapan Pelin Hürman'ın Başka Bir Yayınından: 'Kadınlar Gece 12'den Önce Duş Almalı'
Cinlerle ve Cin Çıkarmayla İlgili Herkesin Merak Ettiği Soruları Yanıtlayan Cinci Hoca

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
26.06.2022

“Cin çıkartıyorum” diyerek Allah’a şirk koşan, insanları dolandıran kadın,onu eleştirenlere “Allahsız” diyor

26.06.2022

Şarlatan, soytarı,… Kelimeler kifâyetsiz kalıyor bu kadın için. Allah akıl fikir versin inşallah.

26.06.2022

İç çirkinliğinin dışa yansımasına bulduğu kılıfa bak. Hayır ablacım kötüsünüz, yüzünüz o yüzden çirkin görünüyor. Jeanlerden falan değil.

TÜM YORUMLARI OKU (25)