Safozlar Sinsirellalara Karşı! Ufak Tefek Cinayetler'in Yalancılara Dersini Veren Son Bölümü

Bir süredir yavaşlayan Ufak Tefek Cinayetler, son bölümle yine ivme kazanmayı başardı. Bakalım 18. bölümde neler olmuş...

17. bölümü izlemeyen veya hatırlamak isteyenleri şöyle alalım👇

Ufak Tefek Cinayetler Kan mı Kaybediyor? İzleyicilerden Tepki Toplayan Son Bölümünü Anlatıyoruz

Bölüme Pelin'in enteresan rüyasıyla başladık. Tüm kadınlar toplanıp bir eve hırsızlığa giriyorlar. Oya ve Arzu, Merve ve Burcu gruplaşmış şekilde. Pelin ise bir orada bir burada.

Merve rüyada bile hainlik yapıp Arzu ve Oya'yı kapana kıstırsa da, onlar kendilerini kurtarıyor. Burcu ve Merve ise polise yakalanıyorlar. Bakalım malum olmuş mu Tweety Pelin'e?

Merve kendi evine hırsız gibi girmiş ve camı çerçeveyi dağıtmıştı hatırlarsınız. Hatta Serhan bu sayede eve geri dönmüştü. Suç aletlerini bir güzel toparlayıp çöpe atması için Raşel'e verdi.

Serhan da o kafesin içinde tıkılı kaldı. Çünkü artık Oya ile bir geleceklerinin olmadığını düşünüyordu. Oya ne dese nafile, ilişkileri çok büyük yara almıştı.

Pelin ve babasıyla yenilen yemekte Oya'nın kendini parçalayarak 'Aramızda bir şey yok, hiç olmadı.' sözleriyle yıkılmıştı hatırlarsanız.

Diğer bir sahtekar da Burcu. Mehmet'i hamile olduğuna inandırmıştı. Şimdi daha da fazlasını isteyip Sarmaşık'tan ev almayı kafasına koydu. Mehmet başta itiraz etse de Burcu'nun numaralarını yutmaya devam etti.

Burcu akıllı, 'Kardeşleriyle aynı standartlarda yaşamasın mı?' kozunu kullandı. Hangi oranj dayanır bu lafa😢

Burcu'nun hamile olduğunu bütün Sarmaşık'ın duymasıyla Arzu iyiden iyiye kendini kaybetti. Mehmet'in ilgisi ona iyi geliyormuş demek ki, geri dönüşü olmayan bir yola girmeleriyle kendini dövdü desek yeridir.

Oya da Arzu da kaybedenleri oynarken Pelin eski bir Merve askeri olarak ayarı verdi: "Aklınızı başınıza toplayın kızlar. Yoksa millet yapacağını yapar, siz de böyle aval aval bakarsınız."

Arzu'nun yanına gelip onu teselli etti diye Burcu ile münasebetini kesecek diye düşünürsünüz değil mi? Ah...

Pelin haklıydı da. Burcu, Merve'nin yardımıyla Sarmaşık'ta ev bakmaya başlamıştı bile. Oya'nın arkadaşı İnci'nin de aynı eve talip olmasıyla ortam iyice gerildi.

Merve bu, sonsuz özgüven! Canım ben bu evi alırım, siz gezdiğinizle kalırsınız diyor tabii. Bu arada ev öylesine bir ev değil, Arzu'nun bitişikteki evi!

İnci de az değil, madem öyle savaşalım bari diyenlerden. Hele Merve'nin Serhan'ın karısı olduğunu öğrenince iyice hırslandı.

Ama İnci yüksek teklifi verip evi almaya hak kazansa da, Merve kaybetmemeye yemin etmişti. İnci'nin düğün mekanını iptal ettirerek onu şoka uğrattı. Uğraşılmaz bu kadınla, İnci de bunu gördü ve çekildi.

İnci'nin başına gelenlerden kendini sorumlu tutan Oya, Merve'nin evini bastı. Ama daha önemlisi vardı, Serhan eve dönmüştü. "Sen de mi inanmıştın Serhan'ın evden ayrıldığı yalanlarına" sorusuna ne cevap verdi dersiniz?

"Ben zaten hiç inanmamıştım." Serhan'ın gözünün içine bakarak söylediği bu cümleden sonra Serhan mahvoldu. Bize sahip çıkmıyorsun derken karısıyla tekrar yaşamaya başlamak biraz elini zayıflattı ne de olsa...

Benzetmek gibi olmasın ama karısını bir başkasına tercih eden Oranj Mehmet, Burcu'nun seçtiği evin neresi olduğunu anlayınca deliye döndü: "Burcu sen benimle dalga mı geçiyorsun? Arzu'nun evi şurası ya!"

Ama yine Burcu'nun ajitasyonlarına maruz kaldı. Kızının gösterdiği tepki bile fayda etmedi. Burcu'nun yanında cephe alan Pelin'le çoktan dekorasyon fikirlerine bile girişmişlerdi.

Pelin'in kendisine destek olduğunu sanan Arzu, onu Burcu'nun yanında görünce her şey değişmişti sanki. Hem Merve'den hem Pelin'den yediği ölümcül yaralar onu hırslandırdı.

Hele ki Merve'nin sırf gıcıklık olsun diye site yönetimine Arzu'nun bahçesini şikayet etmesi, Arzu'nun sabrını taşırdı.

Merve'nin evine gittiğindeyse bazı şeyler fark etti. Eve hırsız girmişti ama bahçedeki tek bir çiçek bile ezilmemişti. Ya bu işin altından da Merve çıkarsa?

Bu düşüncelerini ona söyledi ve çevirdiği oyunu çözdüğünü ima etti. "Ya sen Burcu'dan desteğini çekersin ya da ben Serhan'a anlatırım." demese de, bu saplama yeterince ifade etti herhalde😃

Tam evden çıkıp giderken de Raşel'in kapıya koyduğu çöpe Merve'nin dikkat kesildiğini görünce, rüzgar tamamen yön değiştirdi.

Çöpte Merve'nin kirli çamaşırları olduğunu anlayınca da Merve'nin çöpe birdenbire sahip çıkmasına sebep oldu.

Ama ben atayım, yok ben atayım kavgası Serhan'ın gelmesiyle bitti. Arzu çöpü ele geçirdi!

Ve bingo! Bütün suç aletleri Arzu'nun elinde! Gerçi Merve gibi akıllı bir kadın imajı yaratan senaristin böyle kolay yenilgilere mahal vermesine bozulmadık değil...

Peki ya rüyadaki gibi Arzu kazanmış, Merve kaybetmişse Burcu ve Oya'ya ne olacak? Oya, Pelin'in "Serhan'la olmadın, Merve'yi yenme şansımı elimden aldın." zırvalarından kaçarken Mehmet tarafından durduruldu. Aklına başka doktor gelmeyince Oya'nın adını zikreden Burcu, doktorunun Oya olduğu yalanını uydurmuştu!

Mehmet'e randevu verip Burcu'yu zorla muayenehanesine getirtti. İşte bu, Burcu da Oya'nın eline düştü! Hamile olmadığı da böylece kesinleşmiş oldu.

Bir yandan Merve'nin geleceğini elinde tutan ve Serhan'a her şeyi anlatmaya hazırlanan Arzu...

Bir yandan da Burcu'nun tüm oyununu bozma şansına sahip, onu alt eden Oya... Bakalım bu sefer biraz cesaretlerini toplayıp kazanmaya başlayacaklar mı?

Bir sonraki bölümün ilk sahnesi yayınlandı bile👇

Ratingler ise dizinin ilk zamanlarına göre pek de iyi değil. TOTAL'de 6., AB'de 2. oldu.

Sosyal medyadaki etkisi ise sürüyor. Bölüm etiketi #yalancı nın mumu Oya ve Arzu'nun gözü açılana kadarmış.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Ama ne olursa olsun Merve çok cool değil mi be...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Peki her şeye şahit olan Raşel neden sorguda değil sahiden?

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Belki de Merve onu çöpü ortalık yere koyduğu için öldüreceğindendir...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bir de bu var. Allah korusun ya şansına gerçekten hamileyse!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

He ya...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.02.2018

Her dizide şu fettan kadınların karşısına saftirik şaşkaloz erkekleri koyarlar. Tamam erkek çükünün peşine takıldı mı gözü bi şey görmez ama bi kere de bi erkek ters köşe yapsın, oyun bozsun, entrikaları dağıtsın. Yok. Erkekler hep piyon, hep saftirik hep pasif. Kadın ne dese inanır, sorgulamaz, peşinden gitmez. "Ulan neler dönüyo burda" demez. Serhan ilk başlarda umut vermişti biraz. Zeki çıkışları vardı ama sanki o da saftirikleşmeye başladı.

bence biraz toplandi u.t.c ve ben inaniyorum yukselecek 2 bolum tokezledi ama bu bolum harikaydi

28.02.2018

olen Raselmis diyollaaa😯dort karakter yasadigini biliyoruz. Burcu karakteri yanilsama

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ