Safiye Soyman, Oğlu Harun'un MS Hastalığına Yakalandığı İlk Zamandan Bir Kare Paylaşarak Acısını Haykırdı!

Safiye Soyman'ın 24 yıldır MS (Multipl Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun geçtiğimiz günlerde vefat etmişti. Oğlu Harun'un ilk teşhis konulduğu zamandan bir fotoğrafını paylaşan Soyman, acısını haykırdı.

Faik Öztürk ile olan evliliğiyle ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Safiye Soyman'ı mutlaka tanıyorsunuzdur. Ünlü isim 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele veren oğlu Harun Akaröz'e olan düşkünlüğü ile de sık sık gündeme geliyordu hatırlarsanız.

Geçtiğimiz günlerde ise Safiye Soyman ve oğlu Harun'dan acı haber gelmiş, Soyman, gece saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Akaröz'ün solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Akaröz'ün cenazesi 28 Temmuz günü defnedilirken, cenaze törenine ünlü isimler akın etmiş, Soyman'a sevenlerinden destek mesajları yağmıştı.

Safiye Soyman, geçtiğimiz saatlerde ise oğlu Harun'a ilk MS teşhisi konulduğu zamandan bir fotoğraf paylaşarak acısını dile getirdi.

Soyman paylaşımına "Oğlumun ilk MS teşhisi konulduğu zaman Ah Ah yavrum hep yaşayacaksın benim gönlümde Mekanın cennet olsun canım oğlum canım yavrum🤲 meleksin melekler gibi gittin🤲" notunu düşerken 👇🏻

Ünlü ismin paylaşımına Banu Altan başta olmak üzere birçok kişiden baş sağlığı yorumu geldi 👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Şeyma Subaşı'ya Instagram Hesabından Gizli Reklam Yaptığı Gerekçesiyle 550 Bin TL Ceza!
Başarılı Şef Arda Türkmen, Çocuğu ile Yaş Farkına Yapılan Hadsiz Yorumlara İsyan Etti!
Simge'nin Wanda Nara'yla Boşanma Aşamasında Olan Icardi İçin Yaptığı İlişki Yorumu Ortalığı Fena Karıştıracak!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
30.07.2024

Ben de MS hastasıyım çok şükür hiç atağım olmadı ama ilerde ne olacağım belli olmaz Allah beni kızıma bağışlasın inşallah Allah rahmet eylesin sabırlar versin inşallah 😔🤲🏻

30.07.2024

Amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏🏻

30.07.2024

ne olacağımız hiç belli değil işte dağ gibi yakışıklı çocukmuş Allah rahmet eylesin.

30.07.2024

Allah rahmet eylesin, kimse evladını toprağa vermesin. 😔 Sapasağlam halimizle her günümüz böyle geçecek sanıyoruz, kibir, kırma, üzme gırla gidiyor. Ama görüyorsunuz yarının garantisi yok, ölemeyip bir ömür çekebiliyorsunuz. Her anın ve sevdiklerinizin, sevenlerinizin kıymetini bilin çok geç olmadan.

30.07.2024

💐💐 Yeep👏🏼👏🏼

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ