Safiye Soyman'ın MS Hastası Oğlu Harun'un Vefatından 20 Gün Sonra Sahnelere Geri Dönmesi Topa Tutuldu!

Safiye Soyman Ms hastası oğlu Harun’un vefatından 20 gün sonra sahnelere geri döndü. Ünlü sanatçının sahneye dönüş açıklaması ise topa tutuldu!

Faik Öztürk ile olan evliliğiyle ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Safiye Soyman'ı 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele veren oğlu Harun Akaröz'e olan düşkünlüğüyle tanıyoruz biliyorsunuz ki.

Köy havasının oğluna daha iyi geleceğini düşünerek Burdur'un Ağlasun ilçesinde oğlu Harun için bir ev yaptıran Safiye Soyman, 27 Temmuz'da sevenleriyle acı haberi paylaşarak oğlunun vefat ettiğini duyurmuştu hatırlarsanız.

Gece saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Akaröz'ün solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıklayan Soyman, oğlunun vefatının ardından yaptığı paylaşımlar ile de çok konuşulmuş ve sık sık acısını haykırmıştı.

Geçtiğimiz saatlerde bazı açıklamalarda bulunan Soyman, MS hastası oğlunun vefatından 20 gün sonra sahnelere geri döndüğünü söyleyerek "Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi... Biz sanatçılar için sahne hiçbir zaman kapanamaz" açıklamalarında bulundu.

İşte o anlar 👇🏻

Gelin, bir de Soyman'ın açıklamalarına sosyal medya kullanıcılarından gelen yorumlara bakalım!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Afra Saraçoğlu'nun Mutsuzluğu Her Halinden Belli Olan Tatil Görüntüleri "Ayrılık Yaramadı Galiba" Dedirtti
Sabır Taşı Çatladı: Armağan Çağlayan, Aydemir Akbaş'a "Allah'sız" Diyen Takipçisine Sert Çıkıştı!
Müjde Uzman, Kendisini "Tükendim" Açıklamasından Vurmak İsteyen Takipçisine Ağzının Payını Verdi!

Popüler İçerikler

Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
17.08.2024

Uf size ne ya. Evlat acisi gibi bi aci varmi? Herkes acisini baska yasar. Belki oglu onu sahnede görmeyi cok seviyordu, belki acisini bu sekilde bastirabiliyor? Baska yerde calisinca 40 ini bekliyomusunuz? Insanlarin acilarima sayginiz olsun da bi susun

17.08.2024

Kardeşim, 40 ını beklemek zorunda mı!? 40 ne ayrıca, ölen ölmüş.. Kalbinde yaşattıktan sonra, elbet işini yapacak. Hurafe batık inanç bu sayılar rakamlar.. Hani çağdaştık, hani 2024 teydik. Ama fi tarihinden kalma batıl inanışları yaşıyoruz. Yaşamayanı toplum baskısı ile kınıyoruz. Kadın hastalığında oğluna köy evi yaptırmış. Elinden geleni yapmış.

18.08.2024

Yorumunuzun noktasından virgülüne katılıyorum. Benim yazacaklarımın hepsini yazmışsınız.

17.08.2024

her anne için evlat acısı bambaşkadır eminim. eleştirmek de haddime değil ama bir sahneyi de es geçseymiş hani saygı açısından.. ne bileyim neyse.

18.08.2024

Önünden ye Pınar! Sana mı düştü evladını kaybetmiş anneye akıl vermek?

TÜM YORUMLARI OKU (28)