Safiye Çallı'nın 700 bin TL'sini Cebine İndiren Türkücü Cüneyt Müge Anlı'nın Stüdyosuna Arabasıyla Girdi

Safiye Çallı, sosyal medyadan tanıştığı türkücü Cüneyt'in 2 evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ve dolandırıldığını iddia etmişti. Çallı'nın yaklaşık 700 bin TL'sini cebine indiren türkücü Cüneyt, Safiye'ye vermek için bugün canlı yayına elinde 80 bin TL ve arabasıyla geldi.

25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı türkücü Cüneyt'in 2 evini alıp kendisine arsa ve araba aldığını ve dolandırıldığını iddia eden Safiye Çallı, Müge Anlı'dan yardım istemişti.

Safiye Çallı'nın yaklaşık 700 bin TL'lik evlerini sattığı iddia edilen türkücünün eski eşi Melek, kendisiyle 7 ay evli kaldığını ve şu an boşanma sürecinde olduğunu bildirerek şahsın dolandırıcı olduğunu yeni öğrendiğini aktarmıştı.

İstanbul'da ev alacağı vaadiyle Çallı'yı kandırdığı iddia edilen sahne adı Akkuşlu Cüneyt olan türkücünün, sattığı evlerle lüks araba ve arsa aldığı ortaya çıkmıştı.

Çallı, dolandırıldığını anladıktan sonra türkücü Cüneyt tarafından şiddet gördüğünü anlatmıştı. Üstüne de bekar zannettiği adamın henüz eşinden boşanmadığını öğrendiğini söylemişti.

Telefonla bağlanan bazı kişiler de Cüneyt tarafından dolandırıldıklarını söyledi. Ayrıca Cüneyt'in kadınları uygunsuz fotoğraflarını kullanarak tehdit ettiği iddia edilmişti.

Canlı yayına iddiaları yanıtlamak için türkücü Cüneyt ve ailesi katılmıştı. Cüneyt, Safiye'nin kendisine çalışma dediğini ve paraları da birlikte yediklerini söyledi. Üstüne de Safiye'nin "Çalışırsan intihar ederim." dediğini söylemişti.

Bu sözlerinin ardından da Müge Anlı, TDK'den 'Jigolo' tanımını okuyarak 'Bu işi mi yapıyorsunuz?' sorusunu yöneltmişti.

Safiye Çallı'nın yaklaşık 700 bin TL'sine çöken türkücü Cüneyt, Müge Anlı'ya borcunu ödeyeceğine dair söz vermişti ve bugün sözünü tuttu. Safiye Çallı'ya vermek üzere stüdyoya 80 bin TL ve yaklaşık 35-45 bin TL değerindeki arabasıyla geldi.

Safiye de "Ben araba kullanmayı bilmiyorum" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. "Benden ne istedin" diyerek isyan etti.

Araba ve 80 bin TL de Safiye'nin zararını karşılamıyor. Kadın ağlamakta haklı bir yandan.

Avukat Rahmi Özkan da Safiye Çallı'ya Cüneyt'e teşekkür etmediği için tepki gösterdi. Safiye'nin teşekkür etmesine gerek yok açıkçası.

Noter huzurunda devredilen aracı beğenmediğini söyleyen Safiye, Müge Anlı'nın "Keşke para gelmeseydi de Cüneyt gelseydi dedin mi?" sorusuna "Evet, dedim" yanıtıyla da herkesi şaşırttı.

Tam bir saf aşık yahu! Ablam kaç kurtar kendini lütfen. Umarım kalan parasını da alabilir.

Son olarak Safiye'nin arabasıyla pozunu da verelim. 😂

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Müge Anlı Lafını Esirgemedi! Safiye Çallı'nın İki Evini Satıp Arsa ve Araba Alan Türkücü Sonunda Konuştu
Kendisinden 15 Yaş Küçük Türkücü Sevgilisine Bütün Parasını Kaptıran Müge Anlı'daki Safiye'nin Hikayesi

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Nisan Ayı Enflasyonu Açıklandı: TÜİK TÜFE Yüzde 70'in Altında Kaldı!
YORUMLAR
02.12.2021

Adam çok akıllı..35 bin tllik arabayı kakalamış o salak kadına..salak diyorum çünkü hala adamın ona geri dönmesini istiyor.ve programda onun için ağlıyor gerizekalı.oğlu üniv.gidememiş parasızlıktan,sen git elin adamına kendi arzuları için 700 bin tl kaptır..tam bi malın önde gideli..adam neredeyse oğlu yaşında.bu kadar mı azgınsınız bu kadar mı aciz ve zavallısınız? hiç sormuyor da,benim sana verdiğim parayla 300 bin tlilik araç almıştın bu neyin nesi diye de,onun bana dönmesini bekledim diye zırlıyosun.ben artık bu dolandırıcılarda suç bulmuyorum.oh olsun diyorum.haktır sizin gibilerine..bu dünyada insan gibi yaşamak için,apış aranızı değil,beyninizi kullanın bi zahmet..tanımadığın kişiye genel vekalet vermek için süzme salak olmak gerek..al şimdi o arabayı sat kendine bi kümes al yaşamak için..layık olduğun yer orası çünkü.

02.12.2021

fotoğraftaki arabayla stüdyoya gelen araba farklı biri neredeyse 300k diğeri 40k :D

02.12.2021

ulan adamda Mondeo var taklalı komple boyalı Opel Tigra ile gelmiş kadına vermiş güzel ticaret ha :)

02.12.2021

travesti arabası getirdiği :Ddskgjfdjlkg

TÜM YORUMLARI OKU (15)