Saffet Sancaklı: 'TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Ekibi Türk Futbolundan Defolup Gitsinler'

Eski futbolcu ve milletvekili Saffet Sancaklı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören hakkında ağır ifadeler kullandı. Spor kulüplerinin vergi borçlarının her yıl yapılandırılmasını hatta affedilmesini eleştiren Saffet Sancaklı, 'Eğer gerekli yasalar getirilmezse devamlı af yapmak zorunda kalacağız, devamlı bu yapılandırmaları yapacağız. Ricam şu; TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve ekibi acil bir şekilde belki kaba bir laf ama pılını pırtını toplayıp, Türk futbolundan defolup gitsinler' dedi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR

Vergi borcunu silmek nedir arkadaş. Ben yıllardır eşşek gibi çalışıyorum ay sonu 3 kuruş parayı zor denkleştiriyorum. Yok dükkan kirası, yok eleman maaşı, yok sigortası, stopajı ,vergisi, elektriği, suyu bilmem nesi derken anam ağlıyor. Bir allahın kuluda gel senin durumun zor şu vergi borcunu silelim demiyor. Dolar olmuş 3buçuk lira Euronun allah belasını vermiş zaten. Tamam iyi bir Beşiktaşlıyım ama sikmişim futbolu ben karnımı doyuramadıktan sonra ne işime yarar. Silmeyin arkadaş takımların vergi borcunu silmeyin. Siz onları siliyosunuz yükü yine bize yüklüyosunuz. O paralar yine bizden çıkıyor. Varsa adaletin, adaletini sikeyim dünya..

18.05.2017

insanların götü çıksın 3 kuruş para kazancam diye. onuda vergiyle cezayla cebinden alsın güzel devletim. 3 tane yavşak topa vursun cebini doldursun diye milyonlarca vergi borcu silinsin kulüplerin. hemde defalarca. anasını sikiyim ben böyle sistemin.

18.05.2017

Tİpik üçüncü dünya ülkesi sorunları, ufağından büyüğüne hep böyle AMK. Makama kurul, kadrolaş, kendi göt yalayıcılarınla ekipleş, geriden gelen adamı sikleme ölünceye kadar kurul amk. İşte hakiki vatan hainleri bunlar. Sporu siyaseti, bilimi, kültürü geri götüren bencil ibne soyları. Alayınızın amk.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ