Sadettin Saran’ın Zor Kararı: “Bu Benim Kişisel Davam”

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran’ın, uyuşturucu soruşturmasında adının geçmesi nedeniyle kongre kararı alacağı iddia edildi. Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile de fikir alışverişi yapan Sadettin Saran’ın, “Bu benim kişisel davam. Ve bu sebeple şu anda şampiyonluğa giden kulübüm zarar görsün istemiyorum.” dediği öğrenildi.

Kaynak: Tahir Kum / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, uyuşturucu testi pozitif çıkınca ikinci kez gözaltına alınmış ve haftada iki kez imza atması şartıyla serbest kalmıştı.

Türkiye Gazetesi’nden Tahir Kum, Sadettin Saran’ın kongre kararı almaya hazırlandığını iddia etti.

Tahir Kum’un yazısından Sadettin Saran ile ilgili kısım şu şekilde:

Fenerbahçe’de en çok sorulan ve cevap arayan soru bu... Peki cevabı kimde? Ali Koç’u devirerek başkan seçilen ve camiaya yıllardır özlenen şampiyonluk sinerjisini getiren Sadettin Saran’da... Uyuşturucu madde kullandığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ve Adli Tıp’ta verdiği saç örneği ‘pozitif’ çıkan Saran, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu karar sonrası kulübe geldiğinde alkışlı karşılama sonrası duygusal anlar yaşayan Saran’ın bundan sonra ne yapacağı merak konusu... Fenerbahçe Başkanı bu konuda camianın önemli isimleri ve en çok da geçmişte rakibi ancak bu zor süreçte en büyük destekçisi durumundaki Ali Koç ile istişare hâlinde.

Saran’ın aklından geçen ve sesli olarak yöneticilere ve yakın çevresine dillendirdiği konu, ‘Bu benim kişisel davam. Ve bu sebeple şu anda şampiyonluğa giden kulübüm zarar görsün istemiyorum. Her ne kadar olay kulübü bağlamasa da bu bazı çevreler tarafından sürekli kullanılacak (haftada iki gün imza, iddianamenin çıkması) gündeme getirilecek. Ben zarar göreyim ama Fenerbahçe görmesin’ şeklinde. Bu düşüncesini Ali Koç ile yaptığı bir saatlik görüşmede de ifade eden Saran, (istifa etmeden) olağanüstü kongre kararıyla camianın tavrını da görmek istiyor. Transfer önceliği kongreye kaymış olan Saran ve yönetimi, camiadan destek görürse yeniden aday olacak.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Taraftarı İçin Mektup Yayınladı
Futbolda Sevkler Sürüyor: Eski Hakem Ali Palabıyık, PFDK'ya Sevk Edildi
Sadettin Saran İçin Karar: Adli Kontrol Şartı ile Serbest Kaldı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Oytun Erbaş'ın "Hokkabaz" Çıkışına Köpüren İrem Derici Ağzına Geleni Saydı: "Kı*ımın Profesörü!"
Hakkında Yakalama Kararı Bulunan Şeyma Subaşı'dan İlk Sözlü Açıklama Geldi!
41 Milyar TL Servete Sahip Olan Ali Sabancı'nın "Geçinemiyorum" Açıklaması Gündeme Oturdu!
YORUMLAR
28.12.2025

sakin bayrağı düşürme otur oturduğun yerde. kimseye fırsat verme asla

28.12.2025

Git be

28.12.2025

deniz baykal zihniyetli

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ