Uyuşturucu soruşturması kapsamında savcılığa ifade veren ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran’ın yaklaşık üç saat süren ifadesinin ayrıntıları ortaya çıktı.
İfadesinde Saran’a, Ela Rümeysa Cebeci ile arasındaki mesajlaşmalar ve ses kayıtları soruldu. Cebeci’ye ait olduğu belirtilen ve uyuşturucuya atıf içeren “Bahçeden topla getir bana” mesajlarının sorulması üzerine Saran, bu yazışmaların film repliklerinden alıntı, kendi aralarındaki espriler ve şaka amaçlı ifadeler olduğunu savundu.
Assos ve İstanbul’daki evlerinde ele geçirilen ve ilk incelemede pozitif çıkan uyuşturucu maddelerinin kendisine ait olmadığını öne süren Saran, söz konusu maddelerle ilgili parmak izi incelemesi yapılmasını talep etti.
Utanmaz adam. Fenerbahce acilen bu adamdan kurtulmali. Bu adamın gidebileceği tek yer AMATEMSPOR.
Hangi filmmiş adını söyle biz de izleyelim 🤣
Gerçekten mahkeme bunları yemiş mi ilkokul 3 seviyesinde senaryo. are you clean now