Sadece Mesajlaşma ve Görüntülü Aramalarla Yürütülen Sanal İlişkiler Hakkında Yapılan Tartışmalı Yorumlar

Sosyal medya uygulamaları ve ilişki sitelerinin artması sanal ortamda yaşanan uzaktan yürütülen ilişkileri de kuşkusuz beraberinde getirdi. Genellikle sanal ortamda başlayan ilişkiler bir süre sonra buluşmalarla devam etse de bazen bazı insanlar yıllarca buluşmayıp ilişkilerini sanalda yaşamaya devam ediyor. Birçoğu partnerine dokunmadan senelerce varlığını canlı olarak görmediği bir ilişkiyle sevildiğini, güven duygusunu hissediyor. Peki bu kişilerin yaşadığı ilişkiler gerçek mi? Hiç dokunmadığınız, canlı olarak görmediğiniz bir insanı sevmek mümkün mü? Bu ilişkiler ne kadar sağlıklı?

Twitter'da @vnsnoe isimli kullanıcının yaptığı bu paylaşım sanal ilişki konusunu yeniden gündeme getirdi.

Birçok insan sanal ilişkilerin güvenilir olmadığını belirtirken bazı insanlar da gerçekte ve sanalda yaşanan ilişkiler arasında bir fark bulunmadığını savundu. Bakalım insanları ikiye bölen bu konu hakkında kullanıcılar neler söylemiş?

Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nasıl?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Aldatıldıklarını Olabilecek En Kötü Şekilde Öğrenen Kişilerden Hepimizi Şaşkınlığa Sürükleyen İtiraflar
Erkeklerin Farkına Varmadan Yaptığı Kadınları Kendinden Uzaklaştırmasına Sebep Olan Davranışlar
Bir Kadının Size Gerçekten Aşık Olup Olmadığınızı Anlamak İçin Dikkat Etmeniz Gereken 14 Davranış

Popüler İçerikler

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
24.05.2022

ayrılınca çok canınız yanıyor maalesef. acı tecrübem

24.05.2022

15-16 yaşından büyükler için normal olmayan bir durumdur. fiziksel ilişki olmadan ( sex, dışarıda gezip tozmak, arkadaşları ve cevresi ile tanısmak vs.) duygusal bağ zaten var olamayacağı gibi kişiyi gerçekten tanıyamıyorsun da. hoş bunlar olunca bile yanılıyorsun bi sürü problem oluyor bunlar olmadan adı üstünde sanal. o yüzden hiç sağlıklı ve normal değil. uzaktan ilişki olabilir ki o bile bana yorucu ama hadi katlanan var özellikle temeli sağlam olanlar atabiliyorlar o süreçleri ama sanal ilişkiye ilişki diyenlere "her" diye bi film vardı onu tavsiye ediyorum. hiç farkı yok.

Pasif Kullanıcı
24.05.2022

sadece mesaj ve görüntülü konuşmamı....coook düşük bir oranı elersek iki taraftan birinin gerçekte bir sevgilisi muhakkak vardır yaaa

TÜM YORUMLARI OKU (6)