Sadece Kilolarından Kurtulmak İstemişti: Mide Küçültme Ameliyatından 1 Ay Sonra Hayatını Kaybetti

Muğla'da yaşayan 29 yaşındaki oto kaporta ustası Mustafa L., kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olmak istedi. Mustafa L., yapılan operasyondan 1 ay sonra yaşamını yitirdi. 

Tüp mide ameliyatı yapıldı

150 kilo olan ve bu durumdan dolayı kendisini rahatsız hisseden oto kaporta ustası Mustafa L., mide küçültme ameliyatı olmak için Balıkesir Devlet Hastanesi'ne başvurdu. 

Yapılan tetkiklerin ardından operasyonu gerçekleştirilen Mustafa L., ameliyatın ardından Muğla'ya döndü ve dinlenmeye başladı.

Aniden rahatsızlandı

DHA'nın haberine göre, yapılan operasyonun ardından dinlenmeye başlayan 29 yaşındaki Mustafa L., geçtiğimiz cuma günü aniden rahatsızlandı. Ailesi tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Mustafa L., dün öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

Midesinde enfeksiyon oluştuğu öğrenildi

Ameliyatın üzerinden geçen bir ay içerisinde rahatsızlanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mustafa L.'nin midesinde enfeksiyon oluştuğu ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirtildi.

Cenazesine çok sayıda kişi katıldı

Mustafa L.'nin cenazesi Muğla Adli Tıp Morgu'ndan alınarak bugün öğlen Menteşe 41 Evler Camii'ne getirildi. 

Cenaze törenine ailesinin yanı sıra, esnaf arkadaşları, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Mustafa L., kılınan cenaze namazının ardından, Şehir Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
03.12.2018

işin kolayına kaçmayın diyen arkadaşlar hayatınızda kaç kere 70 80 kilo fazlanız oldu kaç kere şeker hastası adayısın denildi insülin direnciniz çıktı kaç kere saçma sapan yargılayıcı insanların yargılarıyla baş ettiniz spora başlamak diyorsunuz yürüyüş yapılmıyor bir noktadan sonra çünkü dizleriniz eklem sıvısı etkileniyor ağırlıktan dolayı 6 7 8 insülin direnciyle diyet falan yapmazsınız 70 kilo birinin ameliyatına onay verilmesi doktorun heyetin suçudur onu ameliyat olacak seviyeye getirmenizse hala salyalar saçarak çekinmeden düşünmeden savurduğunuz sığ yargılarınızdır bu insanların ne yaşadığını bilmiyorsunuz sevdiklerinizi üzmeyin 13 yaşında bir çocuğun doktoru annesinin gözünün içine baka baka 18 yaşına gelmeden iyi bir şeker hastası olur dediğinde inanın annesi daha az üzülmüyor

03.12.2018

işin kolayına kaçmayın diyen sadece siz değilsiniz eğer size cevaben yazılmış olsaydı zaten kocaman yanıtla seçeneği var ben sizinle sen samimiyetinde olduğumuzuda düşünmüyorum ayriyeten birde şu nokta var haberde vefat eden beyefendi 150 kilo yani burun estetiği gibi yaptırdığını hiç sanmıyorum saygılar

03.12.2018

şu habere gülenler hangi kafayı yaşıyorlar

03.12.2018

Mide küçültme ameliyati yani sleeve gastrektomi tarzi operasyonlar 10 yada 20 kilo vermek isteyenler için değildir.vucut kitle endeksi yüksek kalp, diyabet vb hastaliklara sahip olan kişilere heyet raporu alinarak yapilir ki zaten bu hastaliklar kisinin spor yapmasina engeldir.Bazi arkadaslar demis kolaya kaçiyorlar diye biliyor musunuz ki 120 kg min uzerinde morbit obez olarak nitelendirilen bireylerin yolda yürürken bile kalplerinde problem yasama riskleri yüksektir ki sizler spordan bahsediyorsunuz.Zaten ameliyat sonrası sıkı bir diyete uyup (ki uymazsa mide kaçaği yuzunden olum riski var) biraz kilo verdikten sonra mutlaka spora baslamalari gerekiyor öyle basit bir süreç değil.Allah rahmet eylesin.Ailesine sabirlar diliyorum

TÜM YORUMLARI OKU (9)