Sadece Kadınlar veya Kız Çocukları Değil, Erkek Çocukları da Yabancı Uyrukluların Tacizine Uğruyor!

Son günlerin en büyük tartışma konularından birisi yabancı uyrukluların kadınları ve kız çocuklarını taciz etmeleri. Selfie çekiyormuş gibi yaparak kadınları ve kız çocuklarını taciz eden yabancı uyruklulardan birisinin erkek çocuklarını da taciz ettiği görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

"@hamzii_05" ismiyle TikTok'ta paylaşılan görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

İşte tepki çeken o görüntüler:

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
08.05.2022

Videonun sonunda da bıyık buruyor o.ospu çocuğu. Seni bu ülkeye sokanların amk.

08.05.2022

Bunların kültüründe kadın, kız çocuk, erkek çocuk fark etmiyor hepsine cinsel meta olarak bakıyorlar, tehlike gerçekten büyük ama şimdi çıkar malum biri bu çocukları suçlar dam kendini çekiyor çocuklar görüntüye girmiş der bizi iyi ce delirtir! Bir de önceki video için biz de kızların peşinden koşuyorduk, video çekmişse ne olmuş abartmayın yazan bir trol vardı gelsin şuraya bir şey diyeceğim...

08.05.2022

Ölüyü mezardan çıkarıp sırayla ölüye tecavüz eden bir milletin temsilcileri aramızda, vizesiz geliyorlar , birdaha geri dönmüyorlar.

08.05.2022

Lan bunlar ne çok geziyor, her yere girip çıkıyor, her taşın altına giriyorlar. Ben kendi ülkemde bunlar kadar gezemiyorum. Bunlar sığınmacı falan değil, bunlar gezip tozmaya, sapıklık yapmaya gelmiş.

TÜM YORUMLARI OKU (43)