Şanlıurfa'da bir oto lastikçi ustası, işten ayrılmak isteyen çırağını hortumla dövdü. Ustanın acımasızca çırağına saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Şanlıurfa'da bir oto lastikçi ustası, işten ayrılmak isteyen çırağını hortumla dövdü. Ustanın acımasızca çırağına saldırdığı anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
Şanlıurfa- Mardin yolunda bulunan akaryakıt istasyonu yanındaki oto lastikçi dükkanında meydana gelen olayda, çırak olarak çalışan genç, ustasına işten çıkmak istediğini söyledi.
Bu sırada usta, kompresör hava hortumunu alarak, çalışanına defalarca vurdu. Ustası tarafından hortumla dövülen genç daha sonra iş yerinden ayrıldı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı. Tepki çeken görüntülerde çırağın 'Usta vurma, ben çalışmıyorum' dediği anlar yer aldı.
Bu bebeler usta deyip bağrına basıyor. Ustalardaki acımasızlığa bakar mısın? Bu kaçıncı usta-çırak olayı ya! Bütün is aile ne bok stresiniz varsa yanınıza emanet edilen çocuklardan çıkarıyorsunuz be vicdansız şerefsizler. Bu çocuk napti şimdi sana? O da arkadaşlarını toplayıp seni dovdursun o zaman. Sizin ne ahlak anlayışınız var ne Allah korkunuz var. Sorunlu yaratiklarsiniz siz, toplumun kanser hucrelerisiniz!
kansız pezevenk!
bu toplum nasıl düzelecek