Sadece Countryballs İle İlgilenen Türkler'in Anlayabileceği 17 Şey

Halen daha çoğu kişinin haberdar olmadığı, Countryballs'la Türkiye'de ilgilenip de bu duyguları hissetmeyip, bu çileleri çekmeyen yoktur aramızda...

1. İnsanların sizin çizdiğiniz şeylere "çöp adam" gözüyle bakmasına çıldırmak...

Hele ki kurşun kalemle çizdikten sonra arkadaşlarınızın çiziminizi küçümsemesine çıldırmak, çoğumuzun elinde olmuyor.

2. Koca dünyada yalnız olmadığınızı öğrendiğinizdeki mutluluk.

Genelde lise çağındaki arkadaşlar yaşar bu mutluluğu . Ergenlik çağındaki ortalama gençlerle ile muhabbet ederken, Rusya'nın Kırım'ı ilhak etmesi hakkında yorum yaptığında insanların size ucube gibi bakmasından doğar bu his.

3. Kaliteli espriler.

Son zamanlarda kabak tadı vermeye başlayan 'İnci Caps' sayfalarının absürd esprilerine bin basacak olan esprilere gülme fırsatınız var.

4. Yeni arkadaşlar edinme fırsatı.

Herkesin internet üzerinden arkadaşları var fakat hiç biri Countryballs'dan edindiğiniz arkadaşlık kadar saçma olamaz. Hangi arkadaşlık ilişkisinde birbirine bir sayfa üzerinden bu kadar laf sokulur ki?

5. Diğer ülkelerin kültürlerini tanıma fırsatı.

Genelde o diğer ülkelerdekiler sizin düşüncelerinizi ve kültürünüzü anlamaya yanaşmasa da siz kendinizi bir adım daha ileri taşırsınız.

6. Kebap.

Hiç kimse ama hiç kimse bir defenderdan daha çok sevemez kebabı. Çünkü kebap defender için sadece bir yiyecek değil, tam anlamıyla bir namus meselesidir.

7. Butthurt.

Eğer Countryballs ile ilgilenen bir Türk iseniz bu kelimeyi nerede ve ne zaman kullanmanız gerektiğini bilmemeniz imkansıza yakındır. Çünkü bu kelimenin şekle bürünmüş hali olan insanlarla sık sık karşılacaksınız.

8. Müslüman olmanızın sizi Arap yapmayacağını anlatmaktan bıkıp usanmak.

Bu kadar cahil insanları takmamanız gerektiği halde kendinizi tutamayıp anlatmaya çalışırsınız. Nasıl birisinin Pastafaryan olması onu makarna yapmıyorsa, Müslüman olmanız da sizi Arap yapmaz.

9. Toprak sorunları.

Bütün gün boş konuşmasına katlandığınız insanların en sonunda 'Anatolia is of Greek' demesi sizin için bardağı taşıran son damladır.

10. Avrupa'lıların hiç de sandığınız kadar kültürlü olmayışının farkına varmak.

Ülkenizdeki insanların yere göğe sığdıramadığı Avrupalıların o kadar da abartılacak bir durumda olmadığını anlamak yıllardır içinizde birikmiş o bilgi egosunu tatmin etmeye yeter de artar.

11. Countryballs ile ilgilenmeye başlayan insanların gittikçe daha cahil insanlar olmasının verdiği endişe.

Siz sığ insanlardan kaçıp buraya sığınmışken, bu insanların diğer sayfalara yaptığı gibi sizin kıymetlinizin de içine edeceğini aklınıza getirdiğinizde Slenderman oynamış kadar olursunuz.

12. Kültürlü insanlar.

Her ne kadar cahil sayıları artsa da yanınızda böyle insanlar varken kimse kolay kolay kıymetlinizi ele geçiremez.

13. Caps sayfalarına küfür etmek.

s104.photobucket.com

Siz fikir bulmak için o kadar kafa patlatın, sonra da çizmek için saatlerinizi harcayın, bir caps sayfası gelip iki dakikada yaptığı capsle sizden daha fazla beğeni alsın. Hangimiz bu duruma isyan etmez?

14. Kültür şoku.

Genelde Ege ve Trakya'da yaşayan insanların geçirdiği bir şoktur. Sizin yıllarca aynı kültüre sahip olduğunuzu zannettiğiniz Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan insanla, Ege'nin karşısındaki Yunanlardan daha az kültürel benzerliğe sahip olduğunuzu fark ettiğiniz an geçirirsiniz bu şoku.

15. Özeleştiri.

Her ne kadar tartıştığınız insanlar bunu yapmaktan bihaber olsa da siz, öğrendiğiniz bilgiler doğrultusunda payınıza düşen özeleştiriyi zamanla yaparsınız.

16. Ülkenizdeki İngilizce bilme seviyesinin ne kadar geride olduğunu fark etmek.

Size yıllarca söylenen 'Türkiye Avrupa'da en çok ikinci dil bilen ülke' bilgisinin bir yalandan ibaret olduğunu her yaptığınız comicin altına atılan yorumları okuyarak rahatça anlayabilirsiniz.

17. Her şeye rağmen vatanınızı ne kadar çok sevdiğinizi anlamak.

İster sağcı ister solcu olun Countryballs sizin vatan sevginizi artırır. Zaman içerisinde ülkeniz hakkında söylenen kötü sözlere kulak asmazsınız. Ne de olsa orası sizin vatanınız, onu sizden daha iyi bilemezler ya!

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR
05.10.2022

2022 Countryballs'dan Selamlar! Countryballs Arayan Dostlarıma CBTR'yi Öneririm. Google'a dsc.gg/cbtr yazarak bulabilirsiniz.

28.08.2023

Hey Ero List Attığın bağlantının geçerliği bitmiş yenisi atabilirmisin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ