Sadece Çok Sevdiği ve Özlediği Halde Aramayan İnsanların Anlayabileceği 9 Hüzünlü Durum

1. Gurur sandığı aslında ümitsizliğidir.

2. Uzaktan uzağa sever, iyi olup olmadığını sosyal ağlardan kontrol eder ama aramaz.

3. İçten içe kırılmaktan, üzülmekten ve yine aynı şeyleri yaşamaktan korkar.

4. Ne yeniden aşık olmak ister ne de yeni biriyle vakit geçirmek...

5. Ölene dek yalnız kalma fikrine de alıştırmıştır kendisini.

6. Onu sevmek, hem de çok sevmekten mutludur.

7. Aşkın, aşık olduğun insanı elde etme hırsından çok daha fazlası olduğunu anlayacak kadar büyümüştür.

8. İçten içe merak eder durur; ''O da beni düşünüyor mu, ara sıra da olsa özlüyor mu acaba?'' diye...

9. Korkaklıkla suçlanan ama o korkaklığının ardında çoook uzun bir hikayesi olan insandır.

Muhtemelen on milyon kere korkmamış, her defasında ağır yaralar almış daha fazlasına cesareti kalmamıştır. Belki de karşısındakinden bekliyordur radikal bir adım. Belki mecali kalmamıştır?... Tek ihtiyacı olan ''bundan sonra elimden geleni yapacağım'' demesidir. Belki o günü bekliyordur. Özlemesini, geleceği varsa kendi isteğiyle gelmesini istiyordur.

Her şey keşke burada yazılanlar kadar ''Türk filmi tadında'' olsa..

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
25.11.2016

Gurur veya ön yargıyla alakalı olmadığını düşünüyorum artık.Hatalı öğrenilmiş bir alışkanlık mı desem, ne desem.Bütün gün aklından çıkmayan birini aramak gerektiğini neden kafamızda"doğru"olarak tanımladık ki.Kafa senin düşünce senin,7/24 hayalini kur istersen,karşındaki seninle aynı hislerde olmak zorunda değil.Dolayısıyla arayıp,bir sonuca ulaştırma çabasına girmek,sen de beni sev benim sevdiğim gibi,sen de beni düşün benim seni düşündüğüm kadar mantalitesinden çıkıp,tek taraflı bu kafaları yaşamanın da tatlış bir şey olduğuna kanaat getirmeliyiz. Arayacaksın da ne olacak? Diyelim ki affettin, diyelim ki her şey çözüldü,ee sonra?İşte sonrası güvenilmez bir durum. Onun için aramayın, boş verin. Özür falan da dilemeyin. Keza söylenmiş her şey hakedilmiştir.Gitmiş bitmiş şeyleri kurcalamaktansa acısı ile yaşayın,elbet bürgün hafifler o acı.O akıldan çıkmazsa elbet bir gün akıl sizden çıkar,o da olumlu.Sen aramazsın o da aramaz öyle biter gider belki de iyisi budur.

24.11.2016

Çok şey istemiyorum lan, gelse yanıma kollarını dolasa boynuma boğsa beni!!11!şaka lan şaka. Dolasa boynuma kollarını, bende sarsam kollarımı beline, yanağıma bir buse kondurup "seni seviyorum aşkım" dese... Çok şey istemiyorum lan ne milyor dolarlar ne ev ne yat. Sadece bu. https://m.youtube.com/watch?v=Bm5jm2joxuY

Pasif Kullanıcı
26.11.2016

Hepsini bizzat yaşadım. Yaptığı her şeye, beni satmasına bile göz yumdum, yaptığı şeylere bağırdığım için özür diledim. Sonunda beni günden güne tükettiğini fakedip Defol git hayatımdan dedim. Ardına bile bakmadan çıkıp gitti. Bir daha aramadı ,yüzüme bile bakmadı. Sordum neden diye, zaten sevmiyordum sorun yok dedi. Bunun acısı nasıldır bilen var mı?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ