Saçlarınızın Elektriklenmesini Alacak Evde Keratin Botoks Nasıl Yapılır?

Yıpranan ve elektriklenen saçları yatıştırmak, bakım yapmak için evde keratin botoks uygulaması yapabilirsiniz. Keratin botoks uygulamasının adımlarını adım adım anlattık, hadi birlikte bakalım!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

Keratin botoks neden yapılır?

Saçlara işlem uygulandığında yıpranmalar oluşabilir. Böyle durumlarda keratin kaybı yaşanır ve saçlarda kurumaya neden olur.

Yıpranan saçları yatıştırmak için keratin takviyesine ihtiyaç duyulur.

Bu yıpranmalar kuruluk, elektriklenme ve matlaşma gibi saç problemlerine neden olabilir. Bunun için keratin botoks uygulaması yapılır ve saçın yapısı onarılır.

Keratin kazanan saçlar daha sağlıklı durur.

Yapılan keratin botoks uygulamasıyla saçlar daha dolgun ve canlı durur. Ayrıca saçlar yatışır ve elektriklenmeler azalır.

Keratin botokstan önce ne yapmalı?

Uygulama yapmadan önce saçları bu işleme hazırlamak gerekir. Bunun için saçta kalan jöle ve sprey kalıntılarından arındırmalısınız. Arındırıcı şampuanla yıkayarak kalıntıları temizleyebilirsiniz.

Keratin botoks uygulaması nasıl yapılır?

Saçlarınızı arındırdıktan sonra temiz saça keratin botoks ürünlerini boya yaparmış gibi sürebilirsiniz. Saça bone veya streç sarıp 30-45 dakika arası bekletin.

Saçlarınızı ılık suyla durulayın.

Botoks uygulamasını yaptıktan sonra ılık su kullanarak temiz su akana dek saçlarınızı durulayın.

Keratin saça nasıl daha iyi nüfuz eder?

Keratin botoks uygulaması yaptıktan sonra daha iyi verim almak için çeşitli işlemler yapılabilir. Fön ve düzleştirici işlemler yapıldığında keratin saça daha iyi nüfuz eder.

Uygulama sırasında bunlara dikkat edin.

Şampuansız ılık suyla duruladığınız saçlarınıza ardından yumuşak bir şampuan kullanmaya özen gösterin. Bu sayede uygun bir şekilde bakım yapabilirsiniz ve saçlarınızın yıpranmasını önleyebilirsiniz.

Keratin botoks uygulamasından sonra nelere dikkat edilmeli?

Saçlarınızı çok sık yıkamayın ve klorlu sudan uzak tutun. Aynı zamanda tuzlu su kullanmayın, tuzsuz şampuan kullanmaya dikkat edin. Bu noktalara dikkat ettiğiniz takdirde keratinin ömrü uzar.

Keratin botoksun faydaları neler?

Botoks uygulamasıyla saçların ucundaki ayrışmalar onarılır ve kırıklar düzelir. Aynı zamanda saç yüzeyi pürüzsüzleşir. Bu sayede saçlarınızı daha kolay tarayabilirsiniz.

Keratin botoksla saçlar daha parlak bir görünüm yakalayabilir.

Botoks uygulaması sayesinde keratin saça hapsedilir ve parlar. Bu sayede yıpranan saçlar güçlenir, dökülmeler de önlenir.

Evde saçınıza uygulayabileceğiniz keratin botoks ürünlerine tek tıkla buradan ulaşabilirsiniz.

Gelinlerin Hayran Kalacağı 18 Nikah Elbisesi
Öncesi ve Sonrası Fotoğraflarıyla Satın Almaya Değer Olduğunu Kanıtlayan 16 Güzellik Ürünü
Duşta Dertlerinizi Unutturacak ve Hayatınızın En İyi Duş Deneyimini Sağlayacak 21 Ürün

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"