Saçlarının Protez Olduğunu Öğrendikten Sonra "Haydaa!" Diyeceğiniz Ünlülerin Eski ve Yeni Halleri

Bir saç insanı bu kadar mı değiştirir be kardeşim!

Ünlülerin dedikodusunu yapmadan önce size biraz saç protezinin aşamalarından bahsedelim. Öncelikle seyrek olan bölge bir güzel tıraşlanıyor. Tıraşlanan bölgeye de özel bir yapıştırıcı sürülüyor. Tutkal gibi ama değil gibi...

Daha sonra saç olmayan bölgeye göre ölçülendirilmiş ve buna göre üretilmiş, gerçek insan saçından protez yerleştiriliyor. Burada simetri çok önemli işte. İşinin ehli olmayan birisi yaparsa bir dram yaşanabilir.

Sonra yapıştırılmış saç bir güzel yıkanıyor diğer saçlarla birlikte...

Artık kafada bir bütün halini almış protez saç, kuaför tarafından bir güzel şekillendiriliyor. Protez saçlar bu yüzden uzundur zaten; kişinin tercihine göre boyu kısaltılır.

Son rötuşlar bir güzel yapılıyor. Bundan sonrası artık şekil şukul oluyor...

Ve karşınızda yeni saçlar, yeni başlar... Peki bizde bu uygulamayı yaptıran ünlüler kim? Buyurun sohbete...

1. Mustafa Ceceli

Protez saçların efendisi olarak tanımlayabileceğimiz Ceceli çok uzun yıllardır bu tekniği kullanıyor. Sonradan saç ektirdi mi bilemiyoruz ama ektirmemiş gibi.

2. Enis Arıkan

Bir taneciğimiz Enis aslında saç ektirmiş ama kafasında iğne izleri olduğu dönem Gülse Birsel'le dizi çalışmalarına başlamış. Çözüm olarak da protez saçı denemiş ve bayılmış.

3. Bülent Serttaş

Bülent Abimiz saç protezi kullandığını saklamayanlardan. Hatta protez yaptırdığı merkezin reklamını bile yapmış, o derece mutlu.

4. Yusuf Demirkol (Zakkum)

Zakkum'un solisti Yusuf, komple değişime inanıp önce burun estetiği sonra da protez saç uygulamasını yaptırmış. Biraz Armağan Çağlayan havası almadık değil yalnız...

5. Fatih Ürek

Fatih Ürek'i orijinal haliyle görmek pek nasip olmadı Belki Bodrum'da denize girerken bandanalı görmüş olabiliriz. Bir de oynadığı filme kendi haliyle görmüştük ama o protezi asla çıkarmıyor biliyorsunuz.

6. Erol Evgin

Türkiye'nin beyefendi sanatçısı da uzun süredir protez saç kullananlardan. Hatta bir keresinde ters rüzgarın ve sabitlenmeyen peruğun kurbanı olmuştu böyle işte.

7. Nuri Alço

Yılların kötü adamı herhalde saçsız dolaşacak değildi! Nuri Alço da protez kullandığını saklamayıp uygulamayı yapan merkezin reklamına katkı sağlayanlardan.

8. Kemal Doğulu

Kemal Doğulu, zor günler yaşadıktan sonra saçlarında seyrelme yaşayıp çözümü protezde bulanlardan. Yakışıyor ona bu hali ama...

9. Selami Şahin

Bilinen en eski protez saçlı ünlü diyebiliriz. Muhtemelen protez saç teknolojisinden önce peruk kullanıyordu kendisi ama artık bariz bir belirginlik var saçlarındaki takviyede.

10. Oğuzhan Koç

Genç kızların mahsun sevgilisi Oğuzhan Koç önce saç ektirmiş ve o süreci protezle geçirmiş. Bizim aklımızda da böyle kaldı niyeyse...

11. Tolga Karel

Survivor Gazisi Tolga Karel, seyrelen saçlarını protezle kamufle edenlerden. O da uygulama merkezinin reklamına katkı yapanlardan.

12. Suat Kaya

Efsane futbolcu ve teknik adam Suat Kaya'nın yıllar önce yaptırdığı protez biraz farklıydı hatırlarsanız. Kendisi pek bu durumdan rahatsız olmadığı için sorun yoktu ama bir noktadan sonra o da saç ektirdi. Şimdi eskisi gibi kahküllü ve gür protez saçlı değil.

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
22.11.2019

suat abiyi kandırmışlar. abi onlar saç değil vaşak kürkü...

23.11.2019

yaaaaaaahahahahahhaahahahhahahahhahahahahhaahhahahahaha

08.06.2020

Hiç tavsiye edilecek birşey değil.Kullanıma başladıktan 1 ay sonra seklinde bozulmalar,dökülmeler başlıyor.2-3 haftada bir gidip sök,tak fahiş ücretlerle bakım yaptırmanız şart,ayrıca dökülenler yerine yeniden saç işleme ücreti vs.Yaz aylarında yapıştırcısı erir alnınıza doğru akar,ünite açılır,gece uyurken ünite yerinden oynar,kafanız sağlıklı su ve şampuan teması alamadağından ekşi ekşi kokmaya başlar,kaşınır.Bir kadın saçlarınıza ellese yapıştırma ek yerlerini elinde hisssediyor bu ne diyor.Para ve vaktinizi boşa harcama tuzağı yani.Bakım merkezlerinde hijyen yeterli değil.Kullandıkları aletler yeterince dezenfekte edilmiyor.Acaba aids filan bulaşırmı birde diye takıntılarınız başlıyor.Buradaki resimler aldatıcı.Hadi iyi kötü kullandım deseniz zorla 2 seneden fazla dayanmıyor.Hadi yeniden yaptır gene gitti paralar ve pahalı üniteler.Kafa ölçünüzü alıp sipariş ile Çin de yaptırıyorlar.Aklı olan kafasına bunlardan takmasın.

17.01.2023

merak ettiğim her şeyi yazmışsınız 👏😅

22.11.2019

kemal dogulunun suratına uzun süre bakamıyorum ya. o agzı açış o dolgu dudaklar o eblek bakış içimi gıcıklıyo resmen iticilik abidesi.

23.11.2019

bişektomide yaptırmış knka iğrenç

TÜM YORUMLARI OKU (39)