Saçlarım Yıprandı Diye Üzülmeyin! İşte Sağlıksız Saçların Panzehiri Olan Saç Botoksunun Faydaları

Herkes dolgun, sağlıklı görünen ve parlak saçlara sahip olmak ister. Gelin, saçlarınızı nasıl daha sağlıklı bir görüntüye kavuşturacağınıza bakalım...

Kıvırcık, dalgalı, düz, kalın telli ve ince telli olmak üzere herkesin saç yapısı birbirinden farklıdır.

Elbette istediğiniz an saçlarınızı istediğiniz görünüme sokmanız mümkün ancak, saça yapılan ısı işlemleri yalnızca 1-2 gün idare ederken aynı zamanda saçınıza her uygulamada zarar verir ve saçlarınızı şekle sokarken çok çaba sarf etmenize neden olabilir.

Günümüzün popüler bakım ürünleri bu zararı en aza indirmemize yardımcı olur.

En yeni trendlerden biri olan saç botoksu özellikle kadınların yüzünü güldürecek yöntemlerden biridir.

Yıpranmış saçları derinlemesine onarmak için kuaförlerde gerçekleştiren botoks işlemi ile saçlarınızdaki kayıptan ötürü meydana gelen boşluklar doldurulmuş oluyor.

Özellikle ilerleyen yaş ile birlikte vücutta eksilen keratin miktarının saçlara olumsuz etkisini vurgulayan uzmanlar, saçların koparak dökülmesinin de bu yöntem ile sona ereceğinin müjdesini veriyorlar.

Saç botoksunun içinde botulinum toksini olmadığı gibi içeriğinde saç için son derece faydalı olan aktif bileşenler bulunuyor. Bunlar genelde şu şekilde oluyor:

  • B5 Vitamini

  • E Vitamini

  • Argan Yağı

  • Hindistan Cevizi Yağı

  • Kolajen Kompleksi

  • Glioksilik Asit

Mat ve cansız saçlarınızı artık kestirmeye gerek kalmadan saç botoksu uygulaması ile sağlıklı bir şekilde uzatmanız mümkün.

Saçlarınız sık sık işlemden geçiyorsa, fön, boya ve perma gibi işlemleri düzenli aralıklarla uyguluyorsanız, saçınızda ciddi oranda keratin kaybı yaşanmaktadır.

Saçınıza hacim ve parlaklık kazandıran mucizevi bir anti-aging özelliği içeren saç botoksu,saç kreminin kurtaramayacağı oranda yıpranmış saçlar için tavsiye ediliyor.

Sadece tek bir uygulamada dahi farkın hemen anlaşıldığı, saçların çok daha parlak göründüğü saçbotoksu uygulamasında B5 ve E vitaminleri, havyar yağı, kolajen kompleksininde içinde bulunduğu aktif maddeler saça veriliyor.

Nem dengesinin korunmasında da yardımcı olduğu için kepek ve sedef gibi deri hastalıklarının da oluşumunun önüne geçmiş oluyor.

Saç botoksu ile sabah uyandığınızda kabaran ve elektriklenen saçlarınıza veda edebilirsiniz.

Ortalama 5-6 ay gibi bir etki süresi olmakta. Bu süre zarfında saçlarınızın oldukça sağlıklı parlak, dolgun ve daha çabuk uzadığını siz de fark edeceksiniz.

Bununla birlikte saç kırılmasını durdurarak oluşacak saç kırıklarını engellemiş olur. Saçın yapısında yeteri miktarda bulunması gereken keratini saça yükler ve saçı dış etkenlere karşı koruyan yapı oluşmasını sağlamaktadır.

Ayrıca, saç botoksu sonrası kullanılan şampuan ve kremlerini kuaförün önerdiği gibi düzenli olarak kullanmak gerekebilir.

Daha çok sulfat, paraben, gluten, phthalate, dea ve tea içermeyen ürünler tercih edilmektedir.

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.02.2020

içinde toksin yoksa neden botox diyorsunuz? mineral desteklerini saç derisine vermek daha iyi gibi. ben beğenmedim. güzellik içten gelir, içerden beslemek lazım

15.02.2020

Saç botoksu ne be? cidden paran yoksa çirkin kalmaya mahkumsun olmuş dünya düzeni :/

15.02.2020

kuaförlerin para kazanma tuzağından başka bir şey değil silikonu doldur al sana yumuşak saç

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ