Saçları Açık Olarak İlk Defa Dışarı Çıkan Kadının Mutluluktan Havalara Uçtuğu Anlar

Saçları açık bir şekilde ilk defa dışarı çıkan kadının heyecanlı anlarını paylaştığı videosu sosyal medyada gündem oldu.

Oldukça heyecanlı gözüken gencin mutluluktan havalara uçtuğu anları ise arkadaşı kaydetti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Mert Demir'in Ateşine Düşen Düşene: Yılmaz Morgül ve Selen Görgüzel'den Sonra Hatice de Kendini Parçaladı!
YORUMLAR
17.10.2022

Ailesinden, akrabalarından baskı gördüğü için başını kapatmak zorunda olanlar veya bu durumda tanıdığı olanlar burada hissedilen duyguyu çok iyi anlayacaklardır. Geri kalanlar, yani bunun ne demek olduğunu nasıl bir his olduğunu bilmeyenler saçma sapan yorum yazıp kendilerince dalga geçecekler veya din-ahlak dersi verecekler. Umarım videodaki kızın yüzü hep böyle güler.

17.10.2022

Kıyamam yaa. Zorla kapatılmak hoş birşey değil. Düşünsenize saç sizin, kafa sizin ama başkası karar veriyor nasıl giyineceginize

25.10.2022

Baskasi karar veriyor diyorsun peki Allahu tealanin emrini de mi hice sayiyorsun. Bu deyimin cok yanlis yerlere gidiyor. Herkes bu dunyaya kazik cakacagini saniyor galiba

18.10.2022

Aynen kesin kapalısındır şimdi açılıp özgürlüğüne kavuşmuşsundur tırı vırı.Bu ülkede saçını kapatacaksın diye zulme uğrayan kimse yok fakat saçını açacaksın diye zamanında zulme uğrayan milyonlarca kadın var.Baskılara,linçlere maruz kalmış ikna odalarında şiddet görmüş nice mazlum var.Ülkenin yüz karası rezillik dönemleri,yazıya dökmek bile ne kadar büyük bir utanç,kara bir leke.İnsanlıktan,medeniyetten uzak primatlar.

18.10.2022

Sizin gibi şeyleri bir haftalığına İran'a yollasak adam ederiz belki.

TÜM YORUMLARI OKU (113)