Saçı Uzun Diye 6 Yaşındaki Öğrencisine Şiddet Uygulayan Öğretmen Açığa Alındı

Siirt'in Pervari ilçesindeki bir öğretmenin, saç tıraşı olmadığı gerekçesiyle öğrencisine şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı. Hakkında soruşturma başlatılan öğretmen hızlı bir şekilde görevden alındı.

DHA'ya göre görüntülerdeki öğretmen Pervari'ye bağlı Karşıyaka köyünde sözleşmeli olarak görev yapan Burcu Fehime A.

Burcu Fehime A'nın saçını uzun bulduğu 6 yaşındaki öğrencisine tokat attığı ve saçını çektiği görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Görüntüleri kaydeden kişinin de yine öğretmen olduğu görülüyor 🎥

Görüntülerin yayılmasının ardından Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Burcu Fehime A.'yı açığa alarak hakkında soruşturma başlattı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'Pervari ilçesi Karşıyaka Köyü Okulu öğretmeninin öğrencinin saçını çekip tokatlaması ile ilgili olarak, öğretmenin kurumumuzda ücretli öğretmen olarak görev yaptığı tespit edilmiş olup, hemen görevine son verilmiştir. Söz konusu öğrenci için yine rehber öğretmenler görevlendirilmiş olup, psikolojik destek sağlanmıştır' denildi.

Geçtiğimiz günlerde yine Siirt'te bir öğretmen 3 öğrencisine soba maşası ile şiddet uygulamıştı. 👇

Bunu da Gördük: Öğretmen, Kızgın Soba Maşasını Öğrencilerin Vücuduna Bastı...

Popüler İçerikler

Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
01.02.2020

Haberi okuyunca okul yıllarına gittim. Okul müdürü saçım enseme değiyor diye tokat atmıştı. Yine aynı okulun müdür yardımcısı saçımı kesmişti. Bu embesiller yüzünden saçım hep asker saçı gibi kısa gezdim. Yine başka bir öğretmen cetvelle sıra dayağına çekerdi. Sebepse ya düşük not almışsındır ya da sınıf arkadaşlarından biri konuşmuştur. Daha neler neler... Eğitim hayatımda saygı duyduğum, sevdiğim ve öğretmenlik mesleğini kutsal yapan öğretmen sayısı toplasam bir elin parmağını geçmeyecek kadardır. Öğretmenlik sadece a'yı, b'yi, c'yi öğretmek değildir. Saygıyı, sevgiyi, doğruluğu, dürüstlüğü, şefkati daha doğrusu insan olmayı öğretmektir. Yıl 2020 oldu zihniyet hala değişmedi. Şiddetle hiç bir yere varılmaz öğretemediler, öğrenemedik.

01.02.2020

Öğretmen olamamışsın,azıcık insan ol bari nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz daha 6 yaşında,kuzum nasılda korkuyor o güzel saçlara dolanan parmakların parça parça olur inşallah....

01.02.2020

çocuğun ailesi umarım o öğretmeni bulur ağzını yüzünü siker sonra da videosunu paylaşır

TÜM YORUMLARI OKU (52)