Sacha Boey Türk Milli Takımı'na Seçilebilir mi?

Galatasaray'ın 23 yaşındaki yıldızı Sacha Boey, performansıyla göz dolduruyor. Ülkesi Fransa'nın milli takım kadrosuna çağırılmayan genç sağ bekin Türkiye Milli Takımı'na çağırılması konuşuluyor. Milli takım teknik direktörlüğü görevine yeni başlayan Montella'ya Boey hakkında sorular soruldu. Montella, 'Zamanı gelince değerlendirme yaparız.' diyerek şimdilik böyle bir durumun olmadığını belirtti.

Kamerun asıllı Fransız futbolcu Sacha Boey, Galatasaray'daki ikinci sezonunda beğenileri toplamaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester United-Galatasaray maçında dikkatleri üzerine çeken Boey'in Fransa milli takımına seçileceği düşünülüyordu.

Ancak Fransa miili takımı teknik sorumlusu Didier Deschamps, Sacha Boey'i milli takım kadrosuna dahil etmedi. Bu karar çoğu Galatasaray taraftarı tarafından tepkiyle karşılandı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından akıllara Sacha Boey'in Türkiye Milli Takımı'nda oynayıp oynayamayacağı sorusu geldi.

Sacha Boey hakkındaki sorular muhabirler tarafından A Milli Takım'daki teknik direktörlük görevine yeni getirilen Vincenzo Montella'ya da soruldu.

Montella sorulara, "Ben hep gerçekleri, olan şeyleri konuşmayı severim. Sacha Boey iyi bir futbolcu ama bildiğim kadarıyla FIFA kuralları gereği bir futbolcunun kimlik değiştirebilmesi için en az 5 sene o ülkede oynaması gerekiyor. Sacha Boey iki senedir Türkiye'de. Zamanı gelince değerlendirme yaparız." şeklinde yanıt verdi.

Bu başlıklara da göz atabilirsiniz 👇

Gazze Cesetlerle Doldu: Yer Kalmadı, Dondurma Dolaplarına Konuldu
Eğlenceli Kişiliğiyle Tanınan Safiye Soyman'ın Hayat Arkadaşı Faik Öztürk'ten Çocuklarına Dair İtiraflar
Bir Sokak Röportajında Konuşan Genç Her Cümlesiyle Sinirlerinizi Altüst Edecek

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
14.10.2023

salağın teki salakça soru sormuş, başka bir salata bunu buraya haber yapmış.

14.10.2023

Gazeteci kimliği ayaklar altında düşünce, böyle aptalca sorular sorup cehaletlerini yüzlerine vuran cevaplar alabiliyor kimileri.

14.10.2023

ok Ferdi Kadıoğlu da hollanda milli olsun burada yıpranmasın sonuçra Fenerliyiz..

Milli takımın ciddi biçimde sol bek ihtiyacı var. Sol bek kolay yetişmiyor zaten. Türkiye'nin sağ bekindeyse alternatif var ve bulmak zor değil. Hem Ferdi hem de milli takım için en münasip olanı sol bek oynaması.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ