Sabriye, Survivor’da Adem’le Arasında Geçen Konuşmayı İfşa Etti: Neden Konuşmadıklarını İlk Kez Anlattı!

Survivor 2017 ve 2019 sezonlarında yarışan milli sporcu Sabriye Şengül, uzun süredir sessizliğini bozarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bu yılın şampiyonu olan eski yarışmacı Adem Kılıççı ile neden konuşmadığını anlatan Şengül, modacı Pınar Kerimoğlu’nun programında samimi itiraflarda bulundu.

Adem'le Sabriye'nin arası nedense birden açılmıştı. Hatta aralarında aşk dedikoduları da çıkmıştı.

Adem'le ilgili çıkan aşk iddialarına da değinen Sabriye, onunla dostane bir bağ kurduğunu düşünürken, büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade etti.

"Onu kardeşim gibi görüyordum."

Sabriye açıklamalarında Adem'i kardeş gibi gördüğünü belirtti ancak 'Ama seyirci de artık gerçek yüzünü görmüştür.' diye laf dokundurdu.

Yıllar öncesinin meselesi ortaya döküldü. Sabriye, Adem'le aralarında geçen gizli bir konuşmayı ifşaladı.

'Geçmişte ismini potaya yazmam gerekiyordu ama yazmadım. Ona sen beni yazmak istersen yazabilirsin, dedim. O sözlerim yayında çıkmadı, yayın arkasında söylemiştim. O ise bana, 'Seni yazmam. Yazarsam halk beni kötü görür' dedi. Ne olursa olsun ben yine de onun ismini yazmazdım.' dedi.

Daha da çarpıcı bir açıklama yapan Şengül, Adem’e büyük bir sitemle şu sözleri yöneltti:

'Sema’nın yüzüne nasıl bakabiliyor, bir gün karşılaşınca bunu soracağım. Artık ne söylerse söylesin, inanmam.'

İşte o anlar:

İlginizi çekebilir:

Yetenek Sizsiniz'deki Bir Garip Performans Sosyal Medyada Goygoya Alet Oldu!
Şampiyon Geri mi Dönüyor? Adem Kılıçcı Survivor 2026’ya Katılacak mı?
Başrol Güzeller Güzeli Oyuncu Oldu, Partneri Kim Olacak? Yargı'nın Yazarından Yeni Dizi Geliyor!
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Sahte İsimle 7 Kitap Yazıp Konferanslar Veren Sosyal Medya Fenomeni Cinayet Hükümlüsü Çıktı
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
YORUMLAR
29.06.2025

Adam iniyi biri olmadığı menfaatçi olduğu belli zaten gecen hissi vermiyor bır adem vırde turabi aynıler vence

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ