Sabri Uzun’dan Sonra Sıra Hanefi Avcı’da: Selahattin Demirtaş Sözleri Başını Yaktı

Emniyet İstihbarat eski başkanı Sabri Uzun’un, Canan Kafatancıoğlu hakkında yaptığım paylaşım sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından rütbesi geri alınmıştı. Ayrıca tüm haklarından mahrum edilmişti. Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, aynı uygulamayı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele eski başkanı Hanefi Avcı için de uygulamak istediği ortaya çıktı.

Selahattin Demirtaş açıklaması başını yaktı

Hanefi Avcı, AİHM kararları doğrultusunda Selahattin Demirtaş’ın cezaevinden çıkarılması gerektiğini açıklamıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü, bu açıklama sonrasında Hanefi Avcı için soruşturma başlatmıştı.

19 sayfalık savunma yaptı

Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’ün haberine göre; Hanefi Avcı’ya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş imzasıyla geçmişe dönük olarak da sorular soruldu.

Hanefi Avcı 19 sayfalık savunma yaparken, savunmasında görevdeyken FETÖ’nün hedeflerinden biri olduğunu da belirtti.

Hanefi Avcı’nın savunması sonrasında Emniyet Genel Müdürlüğü, kararını açıklayacak. Hanefi Avcı’nın da Sabri Uzan gibi rütbe sökme cezası gelebileceği konuşuluyor.

Bu içerik de ilginizi çekebilir

Kaftancıoğlu'na Destek Mesajı Atan Eski İstihbaratçı Sabri Uzun'un Rütbeleri Söküldü

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
18.06.2022

Bakınız kendisinin " Erken uyarı" adlı kitabını okudum orada Türkiye cumhuriyeti tarihinin en büyük sorunlarından olan iç ve dış tehdit PKK sorunu hakkında bir ifadesi var " PKK sorununa baktığımızda doğuda görev yapan Emniyet müdürleri, Askeri yetkililer, Savcılar,Valiler şunu söylüyor bu sorun anayasanın verdiği şartlar altında değildir burada elzem bir durum vardır ve bu durum yıllardan beri görüyoruz ki bununla çözülemeyecektir bu anlaşılmıştır. Şimdi şunu gerçekçi bakarak söylemeliyiz ki bir partinin başkanını içeri atmakl bu sorun çözülmeyecek. Bu gün elbette bende vatanın her karış toprağında bayrağının dalgalandığı yerde görev yapmaya hazırım. Lakin ben korkusuzca gitsem de arkamda hala korkuyla endişeyle beni bekleyecek birileri olacak. Kısacası gerçekçi bakarak şunu söylemeliyiz ki doğudaki problemlere farklı yaklaşmalı ve sorunları çözmek için farklı yöntemler de kullanmalıyız.

18.06.2022

Herhangi bir yatırımın olmadığı, hastane, sağlık ocağı olmayan hatta bazı yerlerde okulları olmayan yerler varken nasıl olacakta sadece silah ile sorunları çözebileceğiz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ