Sabırsızlıkla Yeni Bölüm Bekleniyordu: İddialı Dizi Emanet Sessiz Sedasız Final mi Yaptı?

Üç sezondur Kanal 7 ekranlarında yer alan günlük dizi Emanet'in 12 gün boyunca yayınlanmayacağı açıklandı. Sıkı bir takipçi kitlesi bulunan dizinin verdiği bu aranın sebebinin final yapacak olması konusunda endişeli olduğu hayranları, konu hakkında cevap arıyor. Peki Emanet dizisi final mi yaptı? Emanet bitti mi? Kanal 7 Emanet yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Emanet, 3 sezondur ekranlarda yer almaya devam ediyor.

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisiyle ekranlarımıza gelen Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceylan'ın başrollerinde yer aldığı Emanet dizisi her gün saat 21:15'te seyircisi ile buluşuyordu.

Sıla Türkoğlu'nun diziden ayrılmasının ardından 417. bölümde baş kadın karakter olarak Nana Stambolishvili yer almaya başlamıştı.

Günlük olarak yayınlanan dram dizisinin büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Geçtiğimiz hafta dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmamasının ardından kanaldan yeni bir açıklama geldi.

Kanal 7, Emanet'in yeni bölümlerinin bu hafta da yayınlanmayacağını duyurdu. 6-10 Mart arasında Emanet yeni bölüm yayınlanmayacak olması final iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Peki Kanal 7 Emanet dizisi final mi yapacak? Emanet bitiyor mu?

Emanet'in yapım şirketinden ya da kanaldan dizinin final yapacağına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Dizi hakkında yalnızca kısa bir ara verildiği bilgisi paylaşıldı.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Aniden Emanet Dizisinin Setini Terk Eden Başrol Oyuncusu Sıla Türkoğlu'ndan Olay Yaratacak İlk Açıklama!
Kanal 7'nin Günlük Dizisi Emanet'in Başrolü Sıla Türkoğlu Diziyi Terk Edince Son Bölümde Dublör Kullanıldı!

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katil, Adliyeye Çöp Poşeti ve Hayvan Taşıma Aracıyla Sevk Edildi
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı