Sabaha Karşı Evi Kurşunlanan İrfan Değirmenci: 'İyiyim, Telaşlanmayın'

Hayır oyu kullanacağını açıkladığı için Kanal D’deki işine son verilen İrfan Değirmenci’nin bu sabaha karşı evi kurşunlandı. Değirmenci olayı sosyal medyadan duyurdu.

Değirmenci Twitter hesabından, “ Sabaha karşı evim kurşunlandı. Polis inceledi sağolsun, zabıt tutuldu. ‘Serseri kurşun’ ihtimali üzerinde duruyorlar. İyiyim. Telaşlanmayın ” mesajını paylaştı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Kanal D haber spikeri İrfan Değirmenci referandumda kullanacağı oyu Twitter üzerinden açıklamış ve bu sebeple işine son verilmişti.

Referandumda Kullanacağı Oyu Açıklayan İrfan Değirmenci Kanal D'den Kovuldu

Değirmenci'ye sosyal medyadan 'geçmiş olsun' mesajları geldi 👇

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR

akıllı olsun. çıkıp konuşmayacaksın öyle hayır verecem falan diye. nerdesin oğlum sen kendini özgür mü zannediyon, iktidara karşı söylemde bulunursun demek, vatan haini dinsiz imansız ekmek düşmanı. utanmadan düşüncelerini özgürce ifade etmiş. tabiki evi kurşunlanmalı. hatta hayır verdiğine göre bunun şimdi karısı kızı da helal oluyo demi?

katılıyorum. kesinlikle katılıyorum. zaten sürekli karşıt tarafların nefret söylemleri ve intikam duygularıyla hareket eden siyasi yapımız var. ama şahsi kanaatim son dönemde bunun iktidar yanlılarınca bi tık daha fazla yapılması. ama söylediğiniz %99.99 doğru benim için.

19.04.2017

domokroso oçon,onson hokloro oçon ovot!!!

19.04.2017

Ülkenin yakında nasıl yönetileceğinin habercisi olan durumlar.

TÜM YORUMLARI OKU (51)