Saadettin Ustaosmanoğlu’dan İlginç Açıklamalar: “Hamas’ın Yaptığını Türkiye’de Biz Yapmalıyız”

İsmailağa Cemaati’nin eski liderlerinden, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu’nun açıklamaları sosyal medyada tepki çekti. Ustaosmanoğlu, Türkiye’de de Hamas’ın yaptığı bir gibi bir devrim yapabileceklerini söyledi.

Gazeteci Barış Terkoğlu, sosyal medya hesabından Saadettin Ustaosmanoğlu’nun bir videosunu paylaştı.

Hayatını kaybeden Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, Hamas’ın yaptığını Türkiye’de de yapmak gerektiğini söyledi.

Hamas’ın zor şartlar altında harika işler başardığını söyleyen Ustaosmanoğlu, artık vakit geldi diyerek ‘basımızı bela soymamız’ gerektiğini söyledi.

Terkoğlu, Saadettin Ustaosmanoğlu’nun açıklamalarını provokasyon olarak değerlendirdi ve ‘umarım bunlara engel olunabilir’ ifadelerini kullandı.

İşte Saadettin Ustaosmanoğlu’nun açıklamaları

Bu haber de ilginizi çekebilir

İsmailağa Cemaati’nden Cübbeli Ahmet’e Ültimatom: “Mahremimizi Ağzına Alma”

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
23.11.2023

bunlarin anasini avradini sikeyim bunlarin yaninda saf tutanlarinda anasini sikeyim. bu zihniyeti savunaninda.

24.11.2023

ağzına sağlık , ama bu zihniyette yobaz asalak insan bu topraklarda o kadar çok ki . milyonlarca kanı bozuk şerefsiz var

23.11.2023

Sonra Işidle,Hamas'a yapılanlar da sana yapılırsa ağlama o zaman anlaşalım şimdiden.

23.11.2023

İşid'in, Hamas'ın başındakilere bir şey olmuyor ki. İşid ABD, Hamas İsrail'in maşası. Oradaki topraklara ve halka saldırmak için meşru sebep veriyorlar onlara. Bunların da yapmak istedikleri o. Ülke ortadoğu bataklığına sürüklensin, yok olsun, kendileri de bundan kâr etsin.

23.11.2023

Bu arada daha ne istediğini açıkça söyleyemeyecek kadar korkak bir puşt şifreli konuşuyor ki yarın başına bir iş açmasın diye o yüzden bir bok da yapamaz.İma ettiği şey de şeriat getirmek kendi gibi inanmayıp yaşamayanlara olan kıskançlığından kudurduğu için zorla onlara bir şeyler yaptırabileceğinin hayalini kurup mastürbasyon yapıyor zavallı :)

TÜM YORUMLARI OKU (47)