Saadet Lideri Karamollaoğlu'ndan LGBTİ Çıkışı

Partisinin Genişletilmiş İl Divanı'nda konuşan Saadet lideri Karamollaoğlu, LGBT konusunda parti tabanına net mesajlar yolladı.

Karamollaoğlu, "Aile, bir erkek bir kadın ve çocuklardan meydana gelir. Bunu da unutmamalıyız. İki tane erkek, iki tane kadın bir araya gelmiş biz de aileyiz diyorlar, hadi oradan nereden çıkardın böyle saçmalığı" dedi.

İşte o anlar ⬇️

Hangi Altılı Masa Üyesisin?
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Merak Edilen Aile Hayatı ve Özel Yaşantısı

Popüler İçerikler

Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
YORUMLAR
26.03.2023

Ya bi sus simdi tam secim oncesi be. Elestirdigin kitlenin cogu senin icinde bulundugun ittifaka oy vermeye hazirlaniyor gerizekalimisin arkadasim

26.03.2023

Oy için hırsıza da,katile de,hayat kadinlarinida veya herhangi yanlış gördüğümüz durumada ses çıkarmayın.Asil bu düşünce tarzı bizi bu hale getirdi zaten işimiz gorulene kadar ses cikarmayalim sonrasına bakarız.Saadet parili değilim ama lgbt nin toplum ahlakını zedelemesine ben de karşıyım.

26.03.2023

yapma temelim,girme sen o toplara seçime kadar

büyük bir kitleye hitap eden bir insan nasıl böyle bölücü, ayrıştırıcı nefret dolu şekilde konuşabilir insanın aklı almıyor... Yazık!!! Herkes konuşabilir ama sen büyük bir kitleye hitap eden bir isimsin. Böyle konuşmalar yakışmadı

TÜM YORUMLARI OKU (42)