Saadet Işıl Aksoy Cinsiyetçi Kadın Genellemelerini Yorumladı

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR

Türkiye'de kadınlar ve eşcinseller ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyor.

Kadın çok abartmış bir kadını ikiye böl yarısı anne yarısı çocuk olur yorumuna bile kızmış çok abartıyor.

Pasif Kullanıcı
08.03.2018

Kadın anne olmak zorunda değil, anne gibi hissetmek zorunda da değil. Bu sadece alttan alttan bi dayatmadır. Buna kızıyo bence. Ayrıca yarısı çocuk derken de neyin kastedildiğini ben anlayamadım. Kadının içindeki çocuk ruhundan mı bahsediyo yoksa kadının sadece bi çocukla ve annelikle mi tamamlanabileceğine gönderme yapıyo. Çok da öküz altında buzağı arayan bi insan değilimdir ama bu laf sanki öküzün altında buzağı var diye bağırıyor.

Erkekleri fazla batırmış sanki kadınların hiç kusuru yok gibi hem yazık o kuzuya yaa ne demek onları kurban bayramında yiyoz galiba dini olayları unutmuş

09.03.2018

Ya sana ne? Ya sizin bu başkalarına karışma merakınız nereden geliyor, neden herkesin bakışı, görüşü, hayatı hakkında illa bir yorumda bulunmak istiyorsunuz? Niye kendi hayatınıza söz geçirmek yerine başka insanların hayatına karışmayı tercih ediyorsunuz? Müslüman olmak zorunda değil, et yemeyi sevmek zorunda da değil. Senin kutladığın dini bayram niye herkesin umurunda olmak zorunda? Sana ne? İsterse senin dininden tiksinir isterse senin bağlı olduğundan daha çok bağlı olur, sana ne? Ya kendinize 'bana ne' diyemiyor musunuz? Ben istediğimi yapayım, bu salak da böyle yaşasın yapacak bir şeyim yok diyemiyor musun? Sana ne?

TÜM YORUMLARI OKU (9)