Rüzgar Erkoçlar: 'Kadına Güvenilmez'

Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Rüzgar Erkoçlar'dan çarpıcı cevap. Ben kıskanç bir adamım diyen Rüzgar, Hülya'nın 'kadınlara güvenilir mi güvenilmez mi?' sorusuna güvenilmez olarak cevap verdi.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
16.03.2017

Bunu diyen de molped reklamında oynadı bi zamanlar keşke delikanlı kızlar molped kullanır sözünü bu kadar ciddiye almasaydı

İçerde misin evlat?

15.03.2017

Tıbbi işlemler tamam, barzoluk kurallarına da uyarsam tam olur demiş herhalde. Cinsiyet değişikliği olay yaratan, dışlanmasın diye çabalanan bir insanın kullandığı cümleye bak:( Karşısındaki sanatçı müsveddesi de aynı zihniyette olunca; "Kadın dövülmüşse hak etmiştir." diyen bir varoş Hülya sonuçta.

gayet heteroseksüel, cinsiyeti ile de arası mükemmel olan bir kadın olarak, bu arkadaş cinsiyet değiştirince -deyim yerindeyse- çevremde hakkında yapılan çirkin konuşmaların tamamına ben karşı çıktım. bilmiyorum belki orada espiri yapmıştır.izlemedik ne de olsa tamamını henüz. fakat BİR KADIN OLARAK haykırıyorum: yakamızdan düşsün artık herkes ve şaka bile yapmasınlar bazı konularda. erkeklerin kahir ekserinden canlı canlı ömür boyu gördüğüm iğrençliklerden liste yapmaya kalksam diderot un ansiklopedisinden daha geniş bir set çıkar. fakat genelimiz itibariyle son tahlilde "o karşı cins" ile aynı yatağa giriyoruz. delikanlı olalım.ya beğenmiyorsak yatağımıza hiç almayalım ya da birlikte uyuyup dünyaya birlikte çocuk getirdiğimiz İNSAN EŞİTLERİMİZİ rahat bırakalım.yeter gayri cinsiyetçi cümleler DA!!!

TÜM YORUMLARI OKU (46)