Rüzgar Aksoy Kimdir, Kaç Yaşında? Rüzgar Aksoy Oynadığı Diziler

Rüzgar Aksoy, rol aldığı dizilerle adından söz ettirmeye devam eden oyuncularımız arasında yer alıyor. Aksoy, özellikle bir dönem oynadığı karakteriyle izleyenlerin hafızasına kazınmıştı. Son olarak katıldığı diziyle izleyici karşısına çıkan Aksoy, yeni izleyicilerin de dikkatini çekti. Peki Rüzgar Aksoy kimdir, hangi dizilerde oynadı?

İşte detaylar...

Rüzgar Aksoy Kimdir?

Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümü'nde oyunculuk üzerine yüksek lisans yapmıştır. 

Rüzgar Aksoy ilk olarak Adanalı dizisinde rol almış ve kariyerini televizyon dizileri üzerine geliştirmiştir.

Rüzgar Aksoy Oynadığı Diziler

Rüzgar Aksoy ilk olarak 2010 yılında Adanalı dizisiyle kariyerine adım atmıştır. Ardından rol aldığı diziler ise aşağıdaki gibidir:

Rüzgar Aksoy'un Son Dizisi Nedir?

Rüzgar Aksoy, son olarak Kuruluş Osman dizisinde Turgut Alp karakterine hayat vermiştir. TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin ardından adından söz ettirmeyi başaran Aksoy, fazla ara vermeden yeni bir diziyle ekranlara gelmiştir.

Rüzgar Aksoy şu anda güncel olarak Ömer dizisinde yer alıyor. Aksoy, Gamze'nin eski eşi ve Tuna'nın babası Haluk karakteriyle izleyenlerle buluşuyor.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"