Rusya Televizyonunda 'Denizaltılarımız 500'den Fazla Nükleer Savaş Başlığı Ateşleyebilir' Dendiği İddiası

Rusya Televizyonu Russia-24'te spikerin, 'Denizaltılarımız 500'den fazla nükleer savaş başlığı ateşleyebilir, bu ABD ve NATO ülkelerini yok edeceğini garanti ediyor' dediği iddia edildi.

İşte o iddialara neden olan görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
01.03.2022

500 siz firlatın 500 de karşıdakiler dünyanin anasıni belleyin ondan sonra taş devrine geri döner onbinlerce yıl sonra bugünkü medeniyete erişirsiniz.

01.03.2022

degismeyen gercek suki yersiz guc gosterisi aslinda zayifligin isaretidir. ukraynada asker kullanilmasida ayni nedenden. rusya gercekden guclu olsaydi amerika ve cin'in cogu zaman yaptiklari gibi parmagini bile oynatmadan istedigini alirdi. gelgelelim burnunun dibindeki eski somurgelerini bile kontrol edemiyor, bu yuzden savas gibi riskli ve pahali bir kumara girmek zorunda kaldi. ve aynen simdi nukleer gucunden bahsetmesi aslinda zayif savunmasiz hissetmesinin sonucu. rusya sovyet mirasi ve yeralti kaynaklariyla dunyada hala gecerli olmaya calisan bir ulke gelgelelim teknolojisi ekonomisi ve endustrisi her gecen gun dunyanin gerisinde kaliyor, yeni dunya duzeninde yerini cin alirken rusya arka siralara cekiliyor. bu asiri saldirganligi aslinda rusyanin ben hala burdayim cigligidir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ