Rusya 'Askeri ve Siyasi Sonuçları Olur' Demişti: ABD'den İsveç ve Finlandiya Resti

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya katılmasının 'sonuçları olacağı' uyarısında bulundu.

Ülkelerin güvenliklerinin, başka ülkelerin güvenliği pahasına inşa edilmemesi gerektiğini savunan Zaharova, 'Finlandiya ve İsveç'in öncelikle bir askeri blok olan NATO'ya katılımı, ülkemizin yanıt vermesini gerektirecek ciddi siyasi-askeri sonuçlara yol açacaktır' ifadesini kullandı.

ABD Dışişleri Bakanlığı ise, NATO'ya katılmak isterlerse İsveç ve Finlandiya'ya kapılar açık açıklaması yaptı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

42 Bölüm Beklendi! Uzak Şehir'de Alya ve Cihan'ın Duşta Başlayan Sevişme Sahnesi Ortalığı Ateşe Verdi!
Fabrikalar Yetişemiyor: Güneş Panelleri Tek Tek Çöpe Atılıyor
Doktorun Pot Kırması Yüzünden 'Baby Shower' Hayalleri Suya Düşen Hamile Kadın Gözyaşlarına Boğuldu
YORUMLAR
26.02.2022

Lan Ukraynayı arkandayız diye gaza getirip sonra Rusya karşısında tek bırakan bu şerefsizler zaten. Rus un anlaşması imza kuruyana kadar ABD anlaşma bile imzalamıyo al birini vur ötekine.

26.02.2022

Sayın putin hocam somali de natoya girerse sıkıntı olurmu?

26.02.2022

Katılsalar ne olacak ki? Bir boka yaradıkları yok. Anca kınasınlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ