Rusya Döneri Yasaklamaya Hazırlanıyor

Moskova Belediyesi Ticaret ve Hizmet Dairesi Başkanı Aleksey Nemeryuk, “Şavarmayı (soslu döner) sokaklardan tamamen kaldıracağız” dedi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Moskova Belediyesi Ticaret ve Hizmet Dairesi Başkanı Aleksey Nemeryuk, katıldığı bir radyo programında dönerlerin hiçbir sağlık kuralına uymadığını, büfe sahiplerinin her önlemi reddettiğini söyledi ve ekledi: “Şavarmayı (soslu döner) sokaklardan tamamen kaldıracağız”

Rusya en son 14 ton marulu 'hastalık sebebiyle' Türkiye'ye geri göndermiş Türkiye'den patlıcan ithalatını da incelemeye almıştı.

Popüler İçerikler

Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
28.04.2016

Moskova Belediyesi deyince de ne bileyim..

28.04.2016

5 dk için rusyayı düşman eden yobaz kafasını tebrik ediyoruz.şimdi işid bizi bombalarken uçakları sokup vuramıyoruz.akp kafasıyla bu kadar anca.

28.04.2016

Rusya Türkiye'de uçaklarla bombalama saldırısı mı yaptı? Kara harekatı mı yaptı? Sınır ihlalini işgal veya işgale yatak hazırlama olarak görmek çok abez bir yaklaşım. Bu sorunları -hele de sosyal ve ekonomik ilişkilerinin bu kadar yoğun olduğu bir ülke ile - bürokrasi ile çözersin. O ülkenin uçağını düşürüp insanının ölümüne sebebiyet vermek çok büyük uygulama. bu kadar büyük yaptırımlar ancak uç durumlarda yapılır. Yoksa şuan olduğu gibi büyük ekonomik, sosyal sıkıntılara sebep olur. Artık ülkeler hemen her işinde uluslararası olarak çalışmaktadır. Diğer ülkelerle kriz çıkarmak herkesi çok kötü etkiler. Sınırıma girerse düşürürüm arkadaş şeklinde fevri hareketleri savunan insanların italat ve ihracatın durması veya çok küçülmesi durumunda olacak senaryoları düşünmesi gerekir.

Pasif Kullanıcı
28.04.2016

Keser döner sap döner tavuk döner et döner

TÜM YORUMLARI OKU (33)