Rusya Lideri Putin, İsrail'in Hastane Saldırısıyla İlgili Konuştu: 'Korkunç Bir Olay, Felaket'

Dün akşam, İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği roket saldırısında 800'den fazla Filistinli hayatını kaybetti.

Saldırının ardından Amerika Başkanı Joe Biden, Ürdün ziyareti iptal edildikten sonra Netanyahu ve ekibiyle görüştü.

Netanyahu ile sarıldıktan sonra toplantı yapan Biden, hastanedeki patlamanın yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Biden'ın İsrail'i desteklediği açıklamanın detaylarını da sizlerle paylaştık.👇

Biden Hastane Saldırısına 'Patlama' Dedi, İsrail'e Destek Verdi!

Saldırının ardından açıklama yapan bir devlet başkanı da Rusya Başkanı Vladimir Putin oldu.

Putin, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile görüşmeye gittiği Pekin'de saldırıyla ilgili 'Bu korkunç bir olay, bir felaket' dedi.

"Yüzlerce insan hayatını kaybetti ve yaralandı. Bunu, savaşın sona ermesi gerektiğine dair bir işaret olacağından eminim. Bazı görüşmelerin başlatılması olasılığına odaklanmalıyız."

İlgili içerikler.👇

Biden Hastane Saldırısına 'Patlama' Dedi, İsrail'e Destek Verdi!
İsrail Konsolosluğu Önünde Görev Yapan Bir Polis Atılan Taşlara İsyan Etti!
İnsanlık Sınıfta Kaldı! Dünya Basını, İsrail'in Hastane Saldırısını 'Patlama' Olarak Değerlendirdi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
Galatasaray Taraftarı Dağıtılan Yağmurlukların Kalitesine Tepki Gösterdi
2010 Yılındaki Nokia Siparişi 16 Yıl Sonra Eline Ulaştı