Rusya: 'İdlib'te Tansiyonun Düşürülmesi Üzerinde Anlaştık'

Rusya'dan yapılan açıklamada, 'Ankara'da gerçekleştirilen görüşmelerde bölgede tansiyonun düşürülmesi konusunda mutabık kalındı' denildi. 

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Ankara'da gerçekleştirilen heyetler arası görüşmede Türkiye ve Rusya'nın Suriye'nin İdlib kentinde tansiyonu düşürmek konusunda anlaştığı belirtildi.

Bakanlık, 'İdlib'de gerginliği azaltma bölgesinde kalıcı istikrarın sağlanması adına somut adımlar üzerine çalışıldı. İki taraf da sahada tansiyonu düşürmek konusunda anlaşmaya vardı.' ifadeleri kullanıldı.

Suriye’nin İdlib kentinde, 27 Şubat akşamı Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yapılan hava saldırısında 33 asker hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü açıklamasında şehit sayısının 36'ye yükseldiğini açıklamıştı.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
YORUMLAR
29.02.2020

Olan bir tabur askerimize onların ailesine ve milletimize oldu. Masa başında belirliyorsunuz “Tane” hesabına kattığınız o gencecik insanların hayatını. O insanları Piyon yapıp servis ediyorsunuz akabinde ortaya ezber senaryo olan NATO çıkıyor, Amerika destek veriyor. Yazık..

29.02.2020

Bizim tansiyonumuz düşmeyecek. En azından seçimlere kadar hayatta kalırsam, bunu unutmayacağım. Ama hala kahvede "gidilmesi gerekiliyordu, ölmeleri gerekiyordu, amerikanın oyunu, reisin duacısıyız" yorumlarını duydukça, AK gruplarda beyinleri yıkanmış kitleleri gördükçe birine patlamamak için zor duruyorum. Yazık, vallahi yazık. Virüs, iç savaş, soğuk savaş, ekonomik kriz vs. bizim belamız buymuş.

29.02.2020

Sana tavsiyem kahvelerden uzak dur mikrop yuvası gibi oralar

29.02.2020

Kimle anlaşmışlar? Onca şehitten sonra neyin anlaşması bu?

TÜM YORUMLARI OKU (14)