Rusya Geri Adım Atmıyor: 'Kiev'e Füze Saldırıları Artacak'

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Rus topraklarına yönelik sabotajlara misilleme olarak Kiev'e füze saldırılarının artacağını duyurdu.

Rusya'nın Ukrayna'da saldırıları sürerken, her iki ülke tarafından da operasyonların son durumuna ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rusya’nın Bryansk bölgesindeki Klimovo köyüne dün Ukrayna tarafından saldırı yapıldığı, bu gece misilleme olarak da Kiev’in vurulduğu duyurarak, 'Mariupol kentinde, bir grup Rus askeri ve Donetsk Cumhuriyeti halk milislerinin birimleri, saldırı operasyonlarının bir sonucu olarak Ilyich Demir ve Çelik Fabrikalarını, Ukraynalı milliyetçilerden tamamen arındırdı. Bugün deniz tabanlı yüksek hassasiyetli uzun menzilli Kalibr füzeleri ile Kiev dolaylarındaki bir askeri tesis vuruldu. Zhulian makine yapım tesisi Vizar'a yapılan saldırı sonucunda, uzun menzilli ve orta menzilli uçaksavar füze sistemlerinin yanı sıra gemisavar füzeleri üretimi atölyeleri imha edildi. Rusya’da gerçekleştirilen terör nitelikli her türlü saldırı veya sabotaja yanıt olarak Kiev’deki hedeflere yönelik füze saldırılarının sayısı ve ölçeği artacak' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ı Şehit Eden 19 Yaşındaki Katil Yunus Emre Geçti Tutuklandı
Ece Üner, Çöp Poşetinde Taşınan ve 26 Suç Kaydı Olan Katil İçin Konuştu: “Çöp Kokana Kadar Neden Beklendi?”
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
15.04.2022

Ukrayna'nın teslim olmaktan başka çaresi yok.

20.04.2022

Sürekli gözdağı gözdağı. Ukrayna vatan toprağını vermek istemiyorsa taş üstünde taş kalmayana kadar savunmalı. Biz de yaşadık bu durumların kat be kat fazlasını. Rus toprağı yapacağım egosuyla ülkenin sükunetini bozuyorsun umarım gerisin geri ülkenize dönersiniz ve bu utanç sizde yüzyıllarca devam eder.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ